VIDEO | Bardejovská kapela NIEčO NAVYšE ako vo filme

952x
13. Jún 2021
Nový klip kapely aj vďaka fanúšikom
Pozrite si videoklip 
 
Nový videoklip bardejovskej kapely NIEčO NAVYšE sa dostal na verejnosť. Skladba s názvom Ako film dostala svoj vizuál, s ktorým sa po dlhšej pauze kapela pripomína svojim fanúšikom. A práve vďaka podpore fanúšikov mohla skladba a videoklip vzniknúť.
 
Pred nejakým časom sa kapela rozhodla, že sa zapojí do projektu stránky Štartovač, kde vďaka zbierke symbolicky odštartovali cestu za nahrávaním nového singlu a videoklipu. Tak sa chalanom po prvýkrát podarilo nahrávať singel v inom, než domovskom, štúdiu a voľba padla na Rendyho Gnepu a Basem3nt. „Rendyho produkciu a zvuk poznáme už dlhšiu dobu, páči sa nám jeho robota, preto sme radi, že sme našu inoštúdiovú prvotinu nahrali práve s ním. Bol to kus dobre odvedenej roboty, za čo sme vďační. Rendy proste vie, čo robí“, povedal na margo nahrávania Viliam.
 
 
Videoklip mal na starosti Peťo Durák z DURAK Production, ktorý opäť splnil všetky požiadavky. „Vedeli sme, že natáčanie s Peťom bude zábavné, že výsledok bude kvalitný, stavili sme na istotu“, povedal Viliam. Peťo zase priznáva, že práve táto skladba je jeho najobľúbenejšou. K nahrávaniu videoklipu prezradil, že „prebiehalo ako vždy – so štipkou humoru, chalani pekne pripravení, nejaký ten klip už majú za sebou a vedia, ako sa nachystať. A tiež vedia pripraviť fajnové pohostenie.“ Text k skladbe a dokonca aj scenár k videoklipu pripravil Miroslav Vranský, ktorý sa etabloval do pozície hlavného textára kapely.
 
Skladbu si môžete vypočuť na YouTube, na Facebooku kapely môžete dokonca vyhrať balíček radosti.
 
BIO:
 
Kapela z Bardejova, ktorá oslávila 10 rokov na scéne. Na konte majú tri albumy, niekoľko stoviek odohraných koncertov po Slovensku a v susednom Poľsku, či v Česku. Finalisti Košického zlatého pokladu z roku 2018, Šariš – objav východu, víťazi prehliadky kapiel v Bratislave a autori oficiálnej hymny pre slovenské volejbalistky.
 
Členovia:
Viliam Willo Zamborský – gitara, spev
Lukáš Luko Vanta – basa, spev
Patrik Patres Andrišuv – gitara, vokál
Marek Majo Stupjansky – bicie, drumbľa
(15:11, LG) 
Diskusia
Pridať komentár