VIDEO | The Cardinals prichádzajú s veselou tanečnou letnou novinkou

1560x
18. Jún 2021
Novinka z albumu „All Inclusive“
K tvorbe lyric videa mohli prispieť i fanúšikovia zaslaním fotografie s tanečným motívom
 
Skupina The Cardinals víta blížiace sa leto novým tanečným singlom a lyric videom s názvom „May I Have The Pleasure Of This Dance“.
 
Novinka pochádza z albumu „All Inclusive“, ktorý je dostupný v distribučnej sieti Spinaker a ešte tento mesiac vyjde na všetkých digitálnych platformách. Skladba je prvým anglickým singlom z albumu, ktorý vznikol v spolupráci so štúdiami Beaird Music Group a YesMaster Studios v americkom Nashville.
 
„Dôvod, prečo k tejto skladbe nevznikol slovenský, ale anglický text, vychádzal skôr z akéhosi vnútorného pocitu. Kdesi v diaľke to od prvých nôt zaváňa latinom, a tak sme to nechceli zošnurovať do rýdzo podtatranského šatu,“ prezrádza s úsmevom spevák skupiny Ľubo Guľa, ktorý je autorom hudby i textu a zároveň producentom piesne, v ktorej na saxofóne hosťuje na známy Mário „Gapa“ Garbera. 
 
Vizuál, ktorý hrá farbami 
 
Netradičný postup sprevádzal vznik lyric videa, k tvorbe ktorého mali možnosť cez sociálne siete prispieť i fanúšikovia zaslaním fotografie s tanečným motívom. Finálny vizuál, ktorý hrá pestrofarebnými farbami, natočil a zostrihal kameraman a režisér Michal Kotora v Košiciach.
 
„Nechali sme sa inšpirovať textom, ktorý je o tanci, láske a vášni a k nim patrí leto, farby a voľná myseľ,“ dodáva spevák. The Cardinals už pripravujú ďalšie dva videoklipy k albumu „All Inclusive“ a tak sa ešte iste máme v ich podaní na čo tešiť.
(13:57, red)
 
Diskusia
Pridať komentár