Zlodeji ukradli meče

20x
17. Jún 2015

Zlodeji ukradli meče

meče.JPG

Ilustračné foto

 

Na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Bardejove 57 ročný Zborovčan  telefonicky oznámil krádež vecí z rodinného domu.

Vyšetrovaním na mieste činu bolo zistené, že doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od septembra 2014 do júna 2015 neoprávnene vošiel cez kúpeľňové okno do jedného z domov, ktorý sa nachádza na ul. Zákutie, v obci Zborov. Z rodinného domu si odniesol dva zahnuté meče  striebornej farby, mixér, počítač aj s monitorom, alkohol, víno, ako aj  šperky zo žltého kovu. Páchateľ ,,nepohrdol,, ani rozťahovacím gaučom, váľandou, porcelánovými soškami, pohármi, krištáľom.

Medzi vzácnosťami, ktoré majiteľovi boli odcudzené bolo päť numizmatických mincí - halierov samostatného slovenského vojnového štátu a jeden  štvorcový medeňák,  na ktorom boli na jednej strane vyobrazené dva meče a na druhej hlava s turbanom. Touto krádežou bola majiteľovi spôsobená škoda, ktorá bola vyčíslená na sumu 750 eur. Poverený príslušník na základe týchto skutočností začal trestné stíhanie za prečin porušovania domovej slobody. 

(18:42, minv.sk)

Diskusia
Pridať komentár