BLOG | Narušená predavačka v Bardejove

19000x
02. Júl 2021
BLOG | Verím, že sa situácia zlepší
Predavačky sú v obchode zlaté. Až na výnimku 
 
Stalo sa vám už, že sa po vás bezdôvodne vykričala predavačka v supermarkete? Ak nie, skúste prísť do bardejovského Kauflandu v podvečerných hodinách.
 
Nie vždy sa podarí prísť na nákup hodinu pred záverečnou. Ak však prídete napríklad pätnásť minút pred záverečnou, buďte obozretní. Môže sa totiž stať, že po vás bude kričať predavačka.
 
Podobnú skúsenosť máte zrejme viacerí. Pohodlne si nakupujete v obľúbenom supermarkete. Váš partner alebo partnerka v dostatočnom časovom predstihu ide ku pokladni, keď ešte zistíte, že potrebujete ísť o niekoľko metrov od pokladne ďalej a dokúpiť si poslednú maličkosť.
 
 
Rad pri pokladni je dostatočne dlhý a preto máte čas (ak by fungovala viac ako jedna pokladňa....). Predajňa je otvorená do 21.00. Na hodinách ukazuje čas 20.55. Dostatok času. Idete si teda po posledný tovar a zrazu vybehne nabrúsená predavačka.
 
„Kde idete? Stojte! Nesmiete už tam ísť! Už je deväť hodín. Zatvárame!“ Najprv sa zľaknete a ak ste človek so slabším srdcom, môžete aj skolabovať. A to myslím vážne. Ostatné predavačky (veľmi milé a v danom obchode priateľské) sa pozerajú, čo sa deje.
 
Darmo argumentujete, že o minútu (20:56) ste naspäť pri pokladni (kde je stále dlhý rad, keďže ide už iba jedna pokladňa). No nič, za ten čas, čo sa hádate na ploche s rozčúlenou predavačkou, ste už mohli byť znova pri pokladni.
 
Tam však je kopec ľudí (tam daná predavačka už nekričí po ľuďoch), takže čakáte pekne v rade. Z obchodu odchádzate po deviatej a značne rozhorčený.
 
Nekritizujem obchod, to v žiadnom prípade. Vravím, je to môj obľúbený a určite do neho znova rád zavítam. Avšak prístup personálu (rozumej jednej osoby) by sa mal zmeniť.
 
Nabudúce to môže byť človek so slabším srdcom, alebo naopak nejaký agresor a môže to dopadnúť inak. Dúfam, že sa situácia napraví a ľudia sa budú k sebe správať tolerantne – veď o tom je celý život. Mier.
(21:28, p, foto: ilustračné. * BLOG – redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje. Blog je názor autora, nie redakcie a prevádzkovateľa webu)
Diskusia
Pridať komentár