Tréner Slavko Goluža zhodnotil doterajšiu prípravu Tatrana, operovaný Pedro Pacheco si doprial zmenu

714x
26. Júl 2021
Spoločný letný teambuilding
Medzi chlapcami sa v bazéne objavil aj Pedro Pecheco, ktorý si aj pri pohybe po aquaparku ešte musel pomáhať barlami 
 
Príjemným spestrením náročnej letnej prípravy bol sobotňajší pobyt hádzanárov Tatrana v Aquaparku Delňa. Hráči sa v rámci teambuildingu mohli do sýta vyblázniť v bazénoch a na atrakciách. Už tento týždeň na nich totiž čaká zápasový program.
 
Ako uviedol tréner Slavko Goluža, príprava zatiaľ prebieha plynule, aj keď tréner stále nemá kompletný káder. „Zatiaľ sme dobre odtrénovali prvé takmer tri týždne. V tom prvom sme sa postupne dostávali do tempa, potom sme prešli na frekvenciu tréningov 2-2-1. Bolo to náročnejšie, aj preto sme prišli do aquaparku Delňa trochu si vydýchnuť. Čaká nás totiž aj naďalej náročný program a už tento týždeň máme na pláne aj prvé zápasy. V nich nám nepôjde o víťazstvo, ale budeme si chcieť vyskúšať nové veci, ktoré trénujeme,“ zdôraznil Goluža smerujúc už na stredajší duel v poľskom Tarnove a nedeľňajší domáci súboj proti ďalšiemu poľskému súperovi Kaliszu.
 
Golužu teší, že hráči zapojení do tréningu sú v poriadku. „Škoda len, že nemôžeme byť kompletní. Stále niektorých hráčov čakáme a ďalší sú zranení. Pedro Pacecho by ale mal postupne začať s tréningom. Neviem čo bude s Olim Rábekom. Teší ma, že sa postupne vracia aj Dominik Krok. Trénuje dobre, začal aj trochu strieľať, ale sám najlepšie vie, ako je na tom jeho ruka,“ zosumarizoval aktuálny zdravotný stav kádra tréner.
 
 
Pachecovi je už lepšie 
 
Medzi chlapcami sa v bazéne objavil aj Pedro Pecheco, ktorý si aj pri pohybe po aquaparku ešte musel pomáhať barlami. Ako však prezradil, už nie dlho. „Je to podstatne lepšie, o dva dni už odložím palice a začnem s regeneráciou. Napriek tomu, že s chlapcami netrénujem, prišiel som s nimi stráviť aspoň nejaký spoločný čas. Aby sme trochu zrelaxovali a držali spolu ako tím. Verím, že už čoskoro sa k nim pripojím aj na tréningu,“ vyslovila želanie brazílska stredná spojka, ktorá okrem bariel zaujala aj novým blonďavým zostrihom na hlave.
 
„V prípadoch ako je operácia, alebo nejaký zlom, potrebujete akoby nejakú zmenu. Preto som sa rozhodol pre nový účes. Blonďák som ešte nebol, tak som to chcel vyskúšať,“ prezradil s úsmevom o svojom novom výzore 23-ročný hádzanár.
(15:10, I. Kriššák, foto: V. Zamborský)
 
Diskusia
Pridať komentár