Vyhrážali sa podpálením domu i celej rodiny

2720x
27. Júl 2021
Dvaja muži napadli tretieho aj fyzicky
 
Dvaja muži z obce Lascov vo veku 19 a 36 rokov v nedeľu (25.07.2021) podvečer na mieste verejnosti prístupnom, pred jedným z rodinných domov v uvedenej obci, napadali 49 ročného muža. Vyhrážali sa ublížením na zdraví, podpálením jeho domu aj s celou jeho rodinou.
 
Jeden z útočníkov ho opakovane päsťou udrel do tváre, do ruky, k bitke sa pridal aj druhý z útočníkov. Napadnutý muž spadol na zem, utrpel viaceré zranenia. Konanie oboch mužov vzbudilo u napadnutého muža obavu o život a zdravie, svojej rodiny ako aj o ten svoj. Obával sa, že útočníci svoje vyhrážky aj uskutočnia.
 
Polícia zadržala mužov, ktorí boli podozriví z uvedeného protizákonného konania. Boli umiestnení do cely policajného zaistenia a po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov, na základe získanej dôkaznej situácie im bolo povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečné vyhrážanie i z trestného činu výtržníctva. Skutky spáchali formou spolupáchateľstva.
 
Ak sa obvineným vina preukáže, hrozí im trest odňatia slobody až na tri roky.
(9:58, krpz)
Diskusia
Pridať komentár