Bardejov zaslúžene remizoval v Púchove

2286x
31. Júl 2021
Partizán vyrovnal v samom závere
Zverenci trénerskej dvojice Šarmír - Kurty získali v Púchove bod 
 
V druhom kole druhej futbalovej ligy vycestovali futbalisti Partizána Bardejov do Púchova, kde si sily zmerali s domácim MŠK. Po prehre so Šamorínom chceli zverenci trénera Šarmíra bodovať.
 
V prvej polovici prvého dejstva sa oba celky na hracej ploche iba hľadali a nedokázali si vytvoriť vyloženejšiu šancu. Hralo sa prevažne v strede ihriska.
 
Následne mohli otvoriť skóre domáci, avšak Fojtíček, ktorý mal premiéru v drese Bardejova, podržal svojich spoluhráčov. Následne mohol z priameho kopu otvoriť skóre aj Partizán, avšak hostia boli v útoku jaloví.
 
 
Keď sa už zdalo, že sa polčas skončí nerozhodne, domáci zahrávali rohový kop, po ktorom Kopičár otvoril skóre a domáci sa tešili.
 
Následne však rozhodcovia gól neuznali pre údajný ofsajd. Prvá štyridsaťpäťminútovka sa predsa len skončila bez gólov.
 
Góly padali po zmene strán 
 
Po zmene strán boli domáci lepším tímom od začiatku, no taktiež mierili nepresne. V 54. minúte sa domáci radovali znova a tento raz už aj oprávnene – Mráz poslal loptu z priameho kopu na hlavu Chríbika a ten otvoril skóre – 1:0.
 
V nasledujúcich minútach sa hralo zo strany na stranu, aktívny bol Salisu a následne aj striedajúci Matić. Keď sa už blížil koniec duelu, Zemko našiel centrom Župu a ten v súboji s domácim Lackom spadol na zem a hlavný arbiter nariadil pokutový kop. Ten premenil strelou k pravej žrdi Lopez Junior a z bieleho bodu vyrovnal na 1:1.
 
 
V závere sa už nič zaujímavé neudialo a tak sa oba celky rozišli po spravodlivej remíze 1:1. Partizán najbližšie v domácom prostredí privíta Komárno, Púchov sa predstaví na ihrisku Slovana Bratislava, kde si sily zmeria s domácim béčkom.
 
MŠK Púchov – Partizán Bardejov BŠK 1:1 (0:0)
Góly: 54. Chríbik – 90. Lopez Junior (z 11 m)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Fojtíček - Filipiak, Petko, Konkoľ (38. Salisu), Župa, Junior, Velicković, Kružliak, Zemko, Keresteš, Maník (68. Matić)
(18:51, red)
Diskusia
Pridať komentár