VIDEO | Gerlachov zorganizoval skvelý futbalový kemp aj po druhýkrát

1385x
01. August 2021
Skvelý futbalový kemp sa znova vydaril
 Pozrite si videoreportáž
 
Gerlachovčania majú za sebou už aj druhý futbalový kemp určený pre deti, ktoré futbal hrajú, ale aj pre chlapcov a dievčatá, ktorí sa s najpopulárnejším európskym športom ešte len zoznamujú.
 
Rodičia tentoraz zverili do rúk skúsených trénerov tridsaťosem detí. Tých najmenších čaká po prázdninách prvá cesta do školy a tak si aspoň vyskúšali, ako vyzerá život vo veľkom kolektíve.
 
 
Kemp pripravil pre deti zaujímavý program. Každý deň sa začínal kvalitnou pohybovou prípravou, zaujímavými hrami a súťažami. K dispozícii boli aj pomôcky pre hokejbal a tenis. Deti si mohli zahrať vybíjanú či iné hry.
 
Samozrejme futbal bol športom č. 1 a tak malí či veľkí väčšinu dňa naháňali futbalovú loptu. V úmornej horúčave nemohol chýbať ani čas na odpočinok a pitný režim.
 
 
Keď už hovoríme o kempe, nesmieme zabudnúť na turistický výlet na Kráľovu studňu. Členovia tamojšieho občianskeho združenia, ktorí sa o túto lokalitu starajú, pripravili pre deti výborné podmienky včítane dobrôt. Za to im patrí veľké poďakovanie.
 
Nám nezostáva nič iné ako rodičom s deťmi odporúčať, aj keď trošku náročnejší, výlet do lokality nad obcou Lenartov. Na Kráľovej studni (v tesnej blízkosti s hranicou Poľska) na Vás čaká rozhľadňa, hojdačky, preliezačky a lanovka pre deti, čerstvá voda v studničke i ohnisko.
 
 
Kemp sa už tradične skončil preťahovaním lanom, v ktorom sa na jenu stranu postavili rodičia a tréneri a na tú druhú deti. A ako ináč, súťaž sa skončila, už tradične, víťazstvom tých mladších a menších.
(18:44, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár