V zostave Bardejovskej Novej Vsi nastúpil otec so synom

2673x
06. August 2021
Domáci prišli o víťazstvo v závere
Otec František Šott spolu so svojim synom Hugom 
 
Napriek prevahe domácich skóre otvoril hosťujúci Vranko. Zlom zápase nastal po pokutovom kope hostí, ktorý zlikvidoval Čikoš-Pavličko.
 
Domácich nepremenená jedenástka nakopla a výsledkom zvýšeného úsilia boli tri góly. Marko Lukáč sa trafil dva razy, tretí gól pridal Stachura. S takýmto výsledkom odchádzali mužstvá do šatní a zdalo sa, že o všetkom je rozhodnuté.
 
Aj v druhom polčase boli Novovešťania lepší a bolo len otázkou času, kedy pridajú ďalší gól. Koncovka však viazla a tak sa skóre nemenilo.
 
 
V závere prišlo k nepochopiteľnému výpadku u domáceho mužstva a hostia dokázali skóre zrovnať. Záverečný nápor ŠK Milénium už na výsledku nič nezmenil.
 
Zaujímavosťou zápasu bolo aj to, že v základnej zostave Bardejovskej Novej Vsi nastúpil otec so synom. Hrajúci tréner František Šott má 45 rokov, jeho syn Hugo 19.
 
ŠK Milénium je po dvoch kolách na štvrtom mieste s bilanciou jedna výhra a jedna remíza.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves – MFK Slovan Sabinov 3:3 (3:1)
Góly: Lukáč 2, Stachura – Vranko, Ferko, Semaník
Rozhodovali: Greš, Bobko, Paulišin
ŽK: Sosňák, Pangrác-Piter, Vázal – Demko, Kračinovský, Janiga, Džačovský, 150 divákov
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Gimecký, Sosňák, Sopko, H. Šott, Pangrác-Piter, Stachura (88. Kertys), Gduľa, Lukáč (80. Podolskyi), Vázal, F. Šott (75. Peregrim)
(8:56, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár