Partizán nestačil na Komárno, inkasoval štyri góly

2158x
08. August 2021
Nepremenená penalta mrzela 
Radosť Bardejova po góle  
 
Diváci odchádzali z mestského štadióna v Bardejove sklamaní. Dobre sa vyvíjajúci zápas nedokázali hráči Partizána dotiahnuť do konca a v závere sa zrodil debakel domácich.
 
Priebeh hry však konečnému výsledku nezodpovedal. Počas týždňa sa niekoľko hráčov zranilo a tak Šarmír s Kurtym museli improvizovať.
 
Zahodená penalta
 
Začiatok bol lepší pre KFC. Domáci však rýchlo prevzali iniciatívu a gól mohol padnúť už v 14. minúte. To by však Kružliak nesmel trestuhodne zahodiť pokutový kop.
 
Prvý gól padol v 27. minúte a jeho autorom bol hráč Komárna Varga. Po štandardke vyskočil najvyššie a lopta skončila za Fojtíčkovým chrbtom. Aj druhý gól zápasu padol po rohovom kope. Tentoraz zakončoval Lopez Da Silva a bolo vyrovnané.
 
 
Aj v úvode druhej časti hry sa na Partizán dalo pozerať. Súper dvakrát odvracal takmer z bránkovej čiary a pri troške dôrazu a presnosti v koncovke mohlo skóre vyzerať opačne. Prišla však 63. minúta a Tóth zvýšil na 2:1 pre hostí.
 
Domáca defenzíva sa rozsypala a futbalisti z Komárna pridali ešte dva góly. Partizánom chýbajú výraznejšie osobnosti, stred poľa nefunguje, obrana vŕši chyby. Na ihrisku i v kabíne chýba hráč, ktorý by dokázal spoluhráčov nakopnúť. Jediná výrazná autorita a bardejovská futbalová legenda Čikoš - Pavličko pre zdravotné problémy sedel iba na lavičke.
 
Fojtíček za góly nemohol
 
V bráne sa už po druhýkrát predstavil mladý Fojtíček. V úvode predviedol niekoľko efektných zákrokov, neurobil vážnejšiu chybu, ale mužstvo v rozhodujúcich momentoch nepodržal tak, ako sme zvyknutí u Čikoš - Pavlička.
 
V poli sa ukazuje prínos Juniora Lopeza Da Silvu, chýba mu však pochopenie u spoluhráčov. Mladí hráči nemajú nahraté, sú bez skúseností a nedokážu prevziať zodpovednosť. Tri zápasy a jeden bod je bilancia veľmi nelichotivá a tak ostáva len dúfať, že sa Partizáni predsa len chytia a v nasledujúcich zápasoch si pripíšu prepotrebné body.
 
Partizán Bardejov - KFC Komárno 1:4 (1:1)
Góly: 30. Junior – 27. Varga, 63. Tóth, 68. Ganbold, 74. Györgyi
Rozhodovali Choreň, Straka, Tuma, ŽK: Zemko – Bréda, Pastorek, 452 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Fojtíček – Filipiak, Petko, Konkoľ (19. Matič), Župa, Junior, Zemko (68. Stachura), Veličković, Keresteš, Maník (68. Ikedi), Kružliak (88. Santos)
(17:57, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár