Petržalka porazila Bardejov, východniari znova bez bodu

1475x
15. August 2021
Bardejov znova bez bodu
Tréner Šarmír bol po zápase nespokojný 
 
Partizán sa v tabuľke pohyboval tesne nad pásmom zostupu a tak napriek tomu, že sa hralo ešte len štvrté kolo, potrebuje body ako soľ. Petržalka bola šiesta a pred zápasom mala na konte šesť bodov.
 
Partizáni nastúpili s už uzdraveným Čikošom-Pavličkom. V prvej časti hry mali loptu na kopačkách viac domáci. Našťastie pre hostí v koncovke neboli presní. To neplatilo v 11. minúte, keď sa po centri Gašparoviča hlavou presadil Nemec.
 
 
Vedenie však FC dokázal udržať len šesť minút. Prenikajúceho Veličkovića zastavili Petržalčania nedovolene a Ihring ukázal na značku pokutového kopu.
 
Lopta z kopačky brazílskeho legionára Da Silvu Juniora skončila na žrdi brány domáceho mužstva. V šestnástke sa však najlepšie zorientoval Župa a zrovnal skóre (v zápise o stretnutí sa ako autor gólu uvádza Da Silva Junior).
 
Obraz hry sa do polčasu už nezmenil. Domáci boli viac na lopte, Partizánom nemožno uprieť snahu a nasadenie. Na oboch stranách sa však nenašiel hráč, ktorý by dokázal presne zakončiť a tak išli mužstvá do šatní za stavu 1:1.
 
 
V druhej časti hry neboli Bardejovčania horším mužstvom. Prínosom bol príchod Stachuru. Ten hneď pri prvom dotyku s loptou pripravil šancu pre Da Silvu. Brazílčan však príležitosť nedotiahol do úspešného konca.
 
Skórovať mohol aj Župa, ani tentoraz však gól nepadol. Naopak na druhej strane, v 81. minúte, poslal loptu za chrbát bardejovského gólmana Danek.
 
Záverečný nápor Partizána už zmenu skóre nepriniesol a tak si futbalisti Bardejova pripísali na konto už tretiu prehru a s jedným bodom sa v tabuľke presunuli do pásma zostupu.
 
FC Petržalka – Partizán Bardejov BŠK 2:1 (1:1)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Župa, Petko, Konkoľ (3. Kružliak), Da Silva Junior (79. Lukáč), Matić (56. Filipiak), Ikedi, Zemko, Veličković, Keresteš, Maník (56. Stachura)
Góly: 11 . Nemec, 81. Danek - 17. Župa.
Rozhodovali: Ihring, Sluk, Hrenák. ŽK: Mihálek - Petko, Da Silva Junior, Župa, Keresteš, Lukáč. 212 divákov
(15:11, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár