MAXIN’S Group patrí k TOP najväčším zamestnávateľským agentúram

4394x
20. August 2021
Mladá a dynamická spoločnosť
 
Tajomstvo úspechu ukryté v ľuďoch  
 
Pracovný trh sa prepadol na historické minimá. Portál Profesia.sk v prvom polroku minulého roka evidoval menej ako 91400 pracovných ponúk, najmenej za uplynulých šesť rokov. 
 
Zamestnávateľské agentúry zaznamenali taktiež oproti minulým rokom výrazný pokles v počte nájdených a obsadených pracovných miest. Dôvodom je najmä pandémia covidu, ktorá značne zasiahla nie len trh práce na Slovensku, ale aj celkovú ekonomiku. No napriek komplikáciám, s ktorými sme mali dočinenie, sa svet práce nemohol zastaviť a život musel plynúť ďalej. 
 
The Slovak Spectator každoročne zostavuje rebríček TOP zamestnávateľských agentúr a zverejňuje ho vo svojej publikácii Sprievodca kariérou a zamestnaním. Celkovo desať najväčších agentúr dočasného zamestnávania poskytlo vlani prácu viac ako 23-tisíc ľuďom. A jednou z nich je aj tá naša, MAXIN’S Group.
 
Kto je MAXIN’S Group?
 
Dlhoročné skúsenosti vytvorili z každého z nás experta vo svojom odvetví s cennými skúsenosťami. Každý z nás je iný, no dohromady sa stretol tím jedinečných ľudí, a tak vznikla MAXIN'S Group s.r.o. Naše služby realizujeme s presvedčením, že aktívne prispievame k naplneniu prianí, ambícii a cieľov našich klientov. 
 
„Tajomstvo zmeny nespočíva v boji s tým čo bolo, ale v budovaní toho čo bude." Sokrates
 
O kvalite našej práce svedčia nielen skúsenosti každého z nás, ale aj potreba neustále sa rozvíjať a napredovať. Vďaka čomu chceme, aby nami nastavené procesy boli ešte efektívnejšie a ešte účinnejšie.
(13:42, red)
 
Diskusia
Pridať komentár