Cyklopátranie sa uskutoční v Bardejovských Kúpeľoch

7x
04. Júl 2015

Budú spoznávať okolie Bardejova

SVS-cyklopatrania-2015-banner-novy-web.jpg

Druhá zastávka je v Bardejove

 

V sobotu 4.7.2015 sa v Bardejove uskutoční obľúbené zábavno-súťažné podujatie Cyklopátranie. Na bicykloch sa budú spoznávať krásy Bardejova, Bardejovských Kúpeľoch a okolia. Cyklopátrania prebieha aj v okolí Medzilaboriec, Levoče, Pienin a Prešova.

Ako Cyklopátranie prebieha

Na štarte si cyklista zvolí kategóriu, v ktorej chce pretekať (muži/ženy jednotlivci, ženské/mužské dvojice, zmiešané dvojice). Do rúk dostane cyklista mapu s vyznačenými bodmi, na ktoré sa má počas 3 – 4 hodinového limitu dopraviť na bicykli a získať pečiatku s bodovou hodnotou. Čím vyšší počet nazbieraných bodov, tým väčšia šanca na víťazstvo. Každý cyklista si podľa chuti a schopností vyberie miesta, na ktoré sa vydá na bicykli. „To najdôležitejšie je vidieť kus krásneho kraja a zaujímavé miesta z chrbta bicykla v spojení so súťažením a zábavou,“ doplnil Martin Janoško. V cieli čaká cyklistov občerstvenie a vyhodnotenie súťaže.

Pripravené sú miesta s krásnymi výhľadmi, historické a kultúrne pamiatky, krčmičky aj kostolíky, pestré ceny a obľúbené medaily. Okrem toho je pripravená hlavná výhra v podobe kvalitného bicykla Dema. Za každú účasť na cyklopátraní získa súťažiaci jeden lístok do konečného žrebovania o bicykel. Žrebovanie sa uskutoční 19. septembra 2015 v Prešove po vyhlásení výsledkov prešovského Cyklopátrania. Čím viac Cyklopátraní súťažiaci absolvuje, tým má vyššiu šancu na výhru. 

Štart: Bardejovské Kúpele – reštaurácia Srdiečko (o 10.00 hod.)

Novinky: 

Trasa a program pre deti!

Súťaž o bicykel DEMA

Bohatý pitný režim

Servisné vozidlo a mnoho ďalšieho...

SÚŤAŽNÉ KATEGÓRIE: 

1. Ženské dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

2. Mužské dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

3. Zmiešané dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

4. Muži

5. Ženy

ŠTARTOVNÉ: Dospelí (vrátane detí nad 12 rokov): 4 €

                    Deti: 2 €

                    Rodinné štartovné (2 dospelí a 2 deti): 10 €

 

Cena zahŕňa mapu, pitný režim, občerstvenie v cieli (guláš + pečivo, nápoj). Pre všetky deti sú pripravené aj dobroty od spoločnosti Dobré zo Slovenska!

(00:00, red)

Diskusia
Pridať komentár