VIDEO | Lukáš Csáno prichádza do Bardejova z českého Liberca

1939x
28. August 2021
Bardejov s novým útočníkom
Pozrite si videoreportáž 
 
Partizán Bardejov v tejto sezóne posilní aj dvadsaťročný Lukáš Csáno, ktorý naposledy pôsobil českom Liberci. Predtým pôsobil vo viacerých kluboch v Bratislave a päť rokov v Trnave.  
 
„S futbalom som začínal keď som mal päť rokov v klub SDM Domino, kde som pôsobil do svojich desiatich rokov, odtiaľ som išiel do klubu Ružinov Bratislava, kde som prešiel skoro všetkými mládežníckymi kategóriami, odtiaľ som išiel do Interu Bratislava a odtiaľ do Spartaku a tak do Liberca,“ prezradila nová posila Partizána Bardejov.
 
Na východe Slovenska bude Lukáš pôsobiť po prvý raz, na novú výzvu sa teší.
 
 
„Do Bardejova som sa dostal cez trénera Šarmíra a môjho manažéra, keď som chcel spraviť trochu zmenu. Prišla ponuka z Bardejova, tak som neváhal,“ okomentoval Lukáš Csáno.
 
V Bardejove tento hrotový útočník už stihol odohral jeden prípravný zápas a ligový duel proti Trebišovu.
 
„Viem, že sa nám teraz veľmi nedarí, ale všetci tvrdo pracujeme, aj na tréningoch, aby sme to čo najskôr odčinili a tie body získavali. Verím, že aj tá hra bude lepšia a celé to bude o stokrát lepšie ako to je teraz a že budeme získavať hlavne body, aby sme sa v tabuľke posúvali vyššie a vyššie,“ dodal na záver Lukáš.
(16:47, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár