Bardejovčania prišli o víťazstvo v posledných sekundách zápasu

2133x
30. August 2021
Z Dubnice si odvážajú bod
Bardejovčania strelili dva góly, no tri body nezískali 
 
Pri pohľade na prázdne tribúny dubnického štadióna je na mieste otázka, pre koho sa vlastne 2. liga hrá. Oficiálne zdroje uvádzajú 245 divákov. Skutočnosť však bola asi trošku iná.
 
Partizáni už potrebovali nutne vyhrať. Na konte víťazných zápasov, pred zápasom, svietila nula a tak to zostalo aj po jeho skončení.
 
Tréneri oproti predchádzajúcim zápasom pozmenili základnú zostavu. Objavili sa v nej Ikedi i bardejovský odchovanec Lukáč.
 
 
Aj keď v prvom polčase mali viac z hry domáci, boli to Bardejovčania, ktorí otvorili skóre. V 21. minúte sa presadil Maník. Hostia sa však z vedenia dlho netešili a o 12 minút neskôr zrovnal skóre Kuzma.
 
V druhom polčase to už bolo zo strany hosťujúceho mužstva lepšie. Šance boli na oboch stranách, ale na góly sa čakalo až do úplného záveru.
 
Šarmírovi vyšlo striedanie a Matić po troch minútach na ihrisku poslal hostí do vedenia. Srbský legionár vystriedal strelca prvého gólu Maníka.
 
Keď už sa zdalo, že všetko jej jasné, prišla tradičná chyba v defenzíve Partizána a Dubničania z poslednej akcie vyrovnali.
 
FK Dubnica – Partizán Bardejov BŠK 2:2 (1:1)
Góly: 33. Kuzma, 90. Cyprian – 21. Maník, 89. Matić
Rozhodovali Chromý, Čajka, Tokoš. ŽK: Kuzma, Knižka – Maník, Santos, 245 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Filipiak, Petko, Župa, Ikedi, Csáno (67. Santos), Veličković (90. Stachura), Zemko (46. Kružliak), Lukáč (46. Horváth), Keresteš, Maník (86. Matić)
(8:43, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár