Obec Zborov pozýva na pokračovanie online jarmoku

1712x
31. August 2021
Vydarená cezhraničná spolupráca
Zborov sa teší na všetkých – malých a veľkých 
 
Obec Zborov pozýva všetkých priaznivcov na pokračovanie júnového Jarmoku sv. Jána, ktorý sa bude konať vďaka realizácii cezhraničného projektu „Karpatské brány: medzi Ropou a Zborovom – ochrana a rozvoj spoločného kultúrneho dedičstva na poľsko-slovenskom pohraničí“.
 
Online divákov poteší vystúpenie raslavických divadelných ochotníkov, prezentácia zručností poľských a slovenských remeselníkov, rytierske súboje či interaktívne tvorivé dielne.
 
Prenos začne 05. septembra 2021 o 15.00 hodine a bude vysielaný na webovej stránke obce, Facebookovom profile ZBOROV ONLINE či na kanáli YouTube.
 
 
 
Zborov sa teší na všetkých – malých a veľkých.
 
Projektové aktivity sú financovanými z Európskej únie z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020. Cieľom projektu je nadviazanie hlbšej spolupráce pri rozvoji prihraničného regiónu, obroda tradičných duchovných hodnôt a taktiež obnova hmotného kultúrneho dedičstva (napr. kostol sv. Žofie a časť opevnenia na Zborovskom hrade).
(14:05, red)
 
Diskusia
Pridať komentár