Hokejoví amatéri Bardejova sa hotujú

2313x
02. September 2021
Tréner Marcel Paulovský: Snažíme sa dobehnúť zameškané
V Bardejove sa znova rozbieha mužský hokej. Foto: ilustračné 
 
Po sezónnej nútenej prestávke sa do súťaže pripravujú aj muži HK Bardejov. Keď epidemiologické podmienky budú dovoľovať, II. liga by mala začať na prelome mesiacov september a október.
 
V našej skupine by sa zatiaľ mali predstaviť Čaňa, Sabinov, Trebišov, Kežmarok, Dolný Kubín. Chcela by hrať aj Budapešť, s ktorou sa rokuje. Trénerom naďalej zostava Marcel Paulovský, ktorý súťažne odohral v rôznych kategóriách štyridsať rokov.
 
V minulosti nechýbal ani v drese Bardejova ako hrajúci tréner. No po dvoch týždňoch na ľade bolo na hráčoch vidieť nútenú prestávku.
 
 
„Káder mužstva, až na malé zmeny, je praktický v rovnakom zložení ako v minulej sezóne. Akurát sme sklamaní z odchodu Kokšarova do Rimavskej Soboty. Ozval sa mi Laškody z Gelnice, čo som rád. Máme v tíme aj piatich domácich juniorov. Ale všetkých čaká ešte veľa roboty tak na korčuliach ako aj s hokejkou.“
 
Odohrali už aj prípravné zápasy. Trénujú dvakrát v týždni. "Zahrali sme s naším juniorským tímom. Druhý zápas so Sabinovom už bol náročnejší. Tu som videl už viac nedostatkov so silnejším súperom. Mnohé činnosti bude treba vylepšovať. Dôležité je, že tento amatérsky tím je odhodlaný venovať sa príprave. Deficit stratenej sezóny sa prejavuje najmä v palicovej technike a na kondícií. Vyrovnať sa s tým nebude ľahké, máme na to mesiac a pol. Sú to všetko pracujúci ľudia, alebo študenti,“ zdôraznil tréner hokejistov Pavlovský.
(19:33, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár