Bardejovčania proti Žiline nevyužili ani polhodinovú presilovku, prehrali o gól

2267x
04. September 2021
Partizán nestačil na rezervu Žiliny
Partizán nehral zle, no znova nevyhral 
 
V siedmom kole druhej futbalovej ligy privítali domáci Bardejovčania béčko Žiliny. Počas reprezentačnej prestávky sa tak na súpisku hostí dostalo aj niekoľko hráčov z áčka. Partizáni však boli odhodlaní prvýkrát v sezóne vyhrať.
 
V prvom polčase sa hral pomerne vyrovnaný zápas s minimom šancí na oboch stranách. Stretnutie sa odohrávalo prevažne medzi oboma šestnástkami.
 
Domáci si vypracovali dve pološance, no gól nevsietili. Keď sa už zdalo, že sa do šatní pôjde za bezgólového stavu, udreli šošoni a v 42. minúte Rusnák otvoril skóre – 0:1. Takýmto výsledkom sa skončila aj prvá štyridsaťpäť minútovka.
 
 
Po zmene strán hostitelia pridali, avšak v útoku boli bezzubí. V 63. minúte videl hosťujúci Jibril červenú kartu po škaredom faule a musel sa porúčať pod sprchy.
 
V tomto čase už mali mierne navrch Žilinčania. Hráči MŠK však nepoľavili ani v oslabení a futbalistov od rieky Topľa nepustili do vyloženejšej šance.
 
Aj preto si zo severovýchodu odvážajú plný počet bodov. Partizán nevyhral ani v siedmom zápase po sebe.
 
Partizán Bardejov – MŠK Žilina B 0:1 (0:1)
Gól: 42. Rusnák. ČK: 63. Jibril
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Filipiak, Petko, Župa, Horváth, Csáno (34. Junior), Zemko, Veličković, Keresteš, Maník (80. Salisu), Kružliak (58. Stachura)
 
 
Povedali po zápase
 
Marián Šarmír, tréner Bardejova: "Taktiku sme prispôsobili na súpera, vychádzali sme z toho, že je reprezentačná prestávka a že prídu hráči z Áčka. Prvý polčas sme dodržiavali taktické pokyny. Z pozornej obrany sme vychádzali do rýchlych protiútokov. Vo finálnej fáze nám chýbalo viac kumštu. Po vylúčení hráča Žiliny si myslím, že sme boli lepším tímom. tomuto zápasu by viac pasovala remíza. Keby moji hráči dávali do každého zápasu to čo dnes, tak nie sme tam, kde sme." 
 
Vladimír Veselý, tréner Žiliny: "Sme spokojní, získali sme tri body. Výsledok sa nerodil ľahko. Boli tu emócie, no to k futbalu patrí. V prvom polčase sme boli lepší, tam sme súpera prehrávali. Do ničoho sme ich nepustili a dali sme gól. Druhý polčas ovplyvnila červená karta a preto sme museli preskupiť rady. Domáci sa dostali do tlaku, no mali iba jednu šancu, kedy nás podržal brankár."
(18:13, red, futbalnet.tv)
Diskusia
Pridať komentár