Bardejovskí hokejisti v príprave nestačili v koncovke

1420x
09. September 2021
V príprave prehrali s prvoligovým Humenným
Momentka zo zápasu 
 
Koncom septembra odštartuje naša tretia najvyššia skupinová súťaž hokejistov. Chýbať nebude mužstvo HK Bardejov, ktoré si v dvoch prípravných zápasoch zmeralo sily s prvoligovým Humenným.
 
Tréner by chcel vylepšiť defenzívu
 
Po prehre doma 1:5 hráči neboli úspešní ani na výjazde v odvete. Tréner Marcel Paulovský mal k dispozícií dvoch brankárov, piatich obrancov a tri útočné formácie.
 
„Bolo to celkom vyrovnané stretnutie. Ešte po dvoch tretinách sme prehrávali len o dva góly. Nastúpili šiesti juniori, pre ktorých to bolo veľmi náročné. Pre celý tím veľmi dobrá príprava. Neboli všetci hráči, veď sú to amatéri, pracujúci a študenti. Nemáme dosť natrénované. Ani na pravidelné tréningy nechodia všetci.
 
 
Povedal som im, že sa to môže odzrkadliť aj počas majstrovskej sezóny. Predpokladám, že tam nebudeme stačiť aj kondične. Súťažne budú hrať dve družstvá. Juniorov je aspoň pätnásť a nás v áčku by po doplnení malo byť okolo dvadsať.
 
Oslovil som takých, ktorí by boli ochotní hrať súťaž. Posilniť by som to chcel najmä do obrany. Keďže útoky sú dosť silné, tak káder by mohol byť dobre poskladaný a mať svoju kvalitu. Tento tím poznám dobre. Kaučujem tu už tretí rok, viem, čo by mohli dokázať. No ja za nich korčuľovať a rozmýšľať na ľade už nemôžem.“
 
HC 19 Humenné - HK Bardejov 9:3 (1:1, 3:1, 5:1)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Smik (Krochta) - Palko, Fedoročko, Polaček, Sliva, Mystrík - Hajduk, Duračinský, Česelka (C) - Rychvalský, Mryglot, Plaskoň - Kašperán, Tkáč, Lazúr. Chýbali: Osuský, Laškody, Lúč, Šándor.
(20:11, J. Ščerbík, foto: FB/HC 19 Humenné)
Diskusia
Pridať komentár