V ABC-čku sa nudiť nebudete. V novom školskom roku ponúka nové záujmové útvary

553x
10. September 2021
V novom školskom roku ponúka nové záujmové útvary
 
Máte už vybraté záujmové krúžky pre svoje dieťa na tento školský rok? ABC Centrum voľného času ponúka záujmové útvary rôzneho zamerania. Vyberie si naozaj každý.
 
September je tu, žiaci sa po prázdninách vrátili do školy a rodičia sa im v tomto období snažia hľadať aktivity, ktoré by im spestrili popoludnia. ABC Centrum voľného času na Októbrovej ulici v Prešove je tu presne pre tento účel. V novom školskom roku 2021/2022 ponúka pestrú paletu aktivít.
 
„Novinkou je Ekologicko - enviromentálny krúžok, Tvorba bižutérie, Hra na ukulele, Kreatívny ateliér, DJ klub, televízny krúžok ABC TV a mediálna tvorba. Pre športovo založených otvárame karate, stolný tenis, bedminton, volejbal, florbal, cyklistiku, ale aj šach, športovú prípravu, hip-hop a pre dievčatá gymnastiku, zumbu a mažoretky,“ vymenovala niektoré z krúžkov riaditeľka ABC CVČ v Prešove Eva Labudová.
 
 
To však nie je všetko. ABC-čko má v ponuke krúžky aj pre umelecky založené deti a mládež. Navštevovať môžu balet, spoločenské tance a hru na gitaru.
 
Pre deti a mládež, ktoré radi tvoria, je v ponuke keramický krúžok, krúžok Moje šikovné ruky a Kreatívny ateliér so zameraním na maľbu. Záujemcom sa budú venovať skúsení pedagógovia, tréneri a vedúci záujmových útvarov.
 
„Nezabudli sme ani na budúcich technikov. Pre nich máme v ponuke krúžok Lego robotika, Letecký modelár, Železničný modelár a počítačový krúžok. Zabudnúť nesmieme na milovníkov folklóru. Aj tí si u nás prídu na svoje. DFS a FS Rozmarija otvárajú svoje brány pre tanečníkov, spevákov a hudobníkov. Z tejto bohatej ponuky si určite vyberiete. Tak neváhajte a príďte k nám,“ doplnila Eva Labudová.
 
Pre svojich členov ABC CVČ každoročne pripravuje podujatia ako je Mikuláš, vystúpenia, výlety, exkurzie a aj medzi podujatiami nebudú chýbať novinky, ale o tých, až keď príde čas. Zápis do záujmových útvarov prebieha do 20. septembra 2021 v ABC CVČ na Októbrovej ulici č. 30 v Prešove v pracovných dňoch od 8.00 do 18.00 hod.
 
Podrobné informácie o krúžkoch a tlačivá na prihlásenie sú k dispozícii na web stránke www.abccentrum.sk. Vyplnené a podpísané tlačivá je potrebné poslať e-mailom na adresu abc@abccentrum.sk, alebo doniesť do ABC CVČ na Októbrovej ulici č.30 v Prešove.
(11:29, M. Baranová)
Diskusia
Pridať komentár