Bardejov hrá so Slovanom Bratislava, chce vyhrať

2519x
18. September 2021
Šesťbodový zápas na západe
Partizán Bardejov 
 
Partizán Bardejov v 8. kole konečne dosiahol plný počet bodov. Nadšenie z víťazstva je veľké, je však nutné ostať oboma nohami na zemi. Námestovo je mužstvo bez druholigových kvalít a malo by problémy aj o súťaž nižšie.
 
V Bardejove sa mu podarilo streliť aj gól. Ten však nebol výsledkom jeho úsilia, ale padol po hrubej chybe defenzívy Partizána. Toho sa treba konečne vyvarovať. Len s trošku kvalitnejším súperom by takéto zaváhanie mohlo mrzieť. Víťazstvo teší.
 
Teší aj to, že sa Partizáni, po vyrovnaní nezlomili a zápas doviedli do víťazného konca. Veľkou nepríjemnosťou je zranenie Salisu. Ten sa ledva zotavil po predchádzajúcom zranení a už je opäť mimo ihriska. Zlomenina kľúčnej kosti ho vyradila pravdepodobne až do konca sezóny. Nigerijský útočník sa v príprave javil veľmi dobre a mužstvu hráč jeho kvalít chýba.
 
 
V sobotu čaká Bardejovčanov bratislavský Slovan B. Belasí ešte nevyhrali, majú na konte len dva body za dve remízy a pozoruhodné skóre 3:22. Toto stavia Partizánov do roly mierneho favorita.
 
Oba celky majú spoločné to, že v minulom ročníku zo súťaže vypadli. Vrátili sa však po administratívnych zásahoch. Pred rokom Hornošarišania v Bratislave vyhrali 1:2. Oba góly strelil Marko Lukáč. Ten už však dáva góly (mimochodom nádherné) v Bardejovskej Novej Vsi.
 
Po výhre prišlo odvolanie trénera Kukulského a na jeho miesto prišli Nuhič s Ozatom. Partizáni mali vtedy jedenásť bodov. Nech zápas dopadne akokoľvek, pozícia trénera Šarmíra je pevná. Stojí za ním aj vedenie klubu.
 
Dúfajme, že Partizáni v sobotu (o 15.00 hod.) potvrdia rolu favorita. Dúfajme, že víťazstvo nad Námestovom mužstvo dobre naladilo a z hlavného mesta do Bardejova privezú naši futbalisti tri body.
(9:11, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár