Kollárovci vydali klip, ktorý sa natáčal v Bardejove

206x
11. Júl 2015

Kollárovci vydali klip, natáčali na Radničnom námestí

Klip Kráčajme s úsmevom 

 

V prvej polovici týždňa vydala známa kapela Kollárovci oficiálny videoklip s názvom Kráčajme s úsmevom, ktorý muzikanti natáčali približne pred mesiacom na Radničnom námestí v Bardejove. Klip sa vydaril, dominuje v ňom bazilika a radnica. 

Kapela Kollárovci je ideálnym zoskupením mladých, talentovaných hudobníkov pre vašu firmu, obec, mesto, párty, oslavu, svadbu či festival. Svojím hudobným umením zabávajú a rozveseľujú už mnoho rokov poslucháčov doma i za hranicami Slovenska. Ich živá hudba, temperamentný spev a humorné slovo vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vyčarí na vašej tvári úsmev, nadšenie a dobrú náladu.

Na trhu úspešne pôsobia už od roku 1997 a svojím goralským temperamentom si získavajú priazeň mnohých fanúšikov. Nosným pilierom ich repertoáru je slovenská ľudová pieseň, ktorá vďaka Kollárovcom dostáva nový šat, príjemný aj pre tých, ktorí tento žáner nikdy nevyhľadávali.

V ich podaní si môžete tiež vypočuť skladby z klasickej či populárnej hudby, no nechýbajú ani vlastné piesne, ktoré sú publikované na ôsmich CD - albumoch. Ročne absolvujú množstvo koncertov a vystúpení. Zoskúpenie kapely tvoria piati členovia, z toho traja bratia Kollárovci. Pestré je aj nástrojové obsadenie: husle, soprán saxofón, cimbal, akordeón, kontrabas, bicie.

(14:12, kollarovci.sk)

Diskusia
Pridať komentár