V Bardejove sa deti učili aj počas prázdnin

7x
12. Júl 2015

ZŠ na Komenského ulici ožila aj počas prázdnin

Výučba prebiehala zábavnou formou

 

V úvode prázdnin – od 6.7. do 10.7.2015 Základná škola na Komenského ulici nezívala prázdnotou. Uskutočnil sa totiž Letný denný tábor s angličtinou pre žiakov prvého a druhého stupňa. 

Spolu štyridsaťštyri žiakov bolo rozdelených do dvoch skupín a každú skupinu viedol anglický lektor, jeden z Liverpoolu, riaditeľ školy, druhý z Írska. Žiaci prišli na tábor ráno, pripravené mali mnohé aktivity, všetky však v angličtine. Po obede, ktorý zabezpečila škola,  odchádzali na školský dvor, kde pohybovými aktivitami zdokonaľovali svoju angličtinu. 

ZŠ na Komenského ulici prvý ročník tábora zorganizovala v spolupráci s Jazykovou školou SIDAS z Košíc. „O tento tábor bol veľký záujem, boli na ňom žiaci od druhého po ôsmi ročník. Deti sa učili počúvať a imitačnou formou sa učili správnu výslovnosť,“ prezradila pre spravodajský portál Ahoj Bardejov.sk Mária Peláková.  Celý týždňový tábor sa vydaril a škola bude v podobných aktivitách pokračovať aj v budúcnosti. Zúčastnení žiaci si počas piatich dní odniesli mnoho vedomostí. 

 

Čítajte tiež

http://ahoj.tv/clanok/posledny_spolocny_vylet_ziakov_zo_zs_na_komenskeho_ulici.html 

(17:50, red)

734
Diskusia
Pridať komentár