Cenné kovy pre JUDO CLUB Bardejov z republikových majstrovstiev

1320x
14. Október 2021
Vrcholia súťaže jednotlivcov i družstiev
Pod vedením trénera Jána Arendáča 
 
Za posledný mesiac sa uskutočnilo niekoľko republikových majstrovstiev Slovenska v džude. Nechýbali na nich ani pretekári JUDO CLUBU Bardejov pod taktovkou trénera Jána Arendáča.
 
Hudáková a Vaneková s medailami
 
V 1. kole súťaže družstiev dorastu sa bili aj o majstrovské tituly jednotlivcov za účastí 113 chlapcov a dievčat z 25 klubov. Pri štarte dvoch dievčat Tamara Hudáková prehrala jediný duel v hmotnosti do 48 kg. Terézia Vaneková do 63 kg mala sedem súperiek a skončila tretia. Medzi dorastencami do 55 kg Oliver Vozarský v konkurencií piatich bol štvrtý. Alex Madera (do 90 kg) so siedmimi súpermi bol piaty. V 90-ke Martin Jusko skončil s bronzom, porazil jedného.
 
Súťaž družstiev po 2. kole
 
V lige dorastencov je 14 klubov. Lídrom je Dukla B. Bystrica. Na desiatom mieste figuruje JC Bardejov. Deväť klubov súťaží v lige dorasteniek. Vedie STU Bratislava, šiesty JC Bardejov. Záverečné tretie kolo sa uskutoční 20. novembra.
 
Zlaté žiačky Soroková s Macečkovou
 
Majstrovstvá Slovenska mladších a starších žiakov sa vydarili dvom dievčatám JC Bardejov. Kristína Soroková vyhrala súťaž v kategórií do 32 kg medzi mladšími. Staršia žiačka Božidara Macečková sa potešila z titulu do 52 kg. Lucia Chomová skončila na bronzovej pozícií. Patrik Soroka podobnú bronzovú medailu si vybojoval v hmotnosti do 66 kg.
(14:20, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár