Bardejovskí hasiči sa dočkajú

41x
24. Júl 2015

Bardejovskí hasiči sa dočkajú

hasicska stanica ahojbardejov.JPG

Takýto pohľad bude čoskoro minulosťou

 

V posledných dňoch prechádza hasičská stanica na Štefánikovej ulici v Bardejove rozsiahlou rekonštrukciou.  Murárske práce sú v plnom prúde a obnova celého areálu by mala byť dokončená už na jeseň. Budova bardejovskej stanice bola postavená v roku 1966, na prelome tisícročí bola dobudovaná nadstavba, no kompletného dokončenia sa stanica nedočkala.

Aj v Bardejove, tak ako aj v iných mestách, bolo podkrovie, no už v najbližších dňoch bude dokončené, pribudnú garáže pre hasičské nákladné autá, postavené budú aj nové hasičské administratívne priestory či sociálne zariadenia.

V Bardejove začali s rekonštrukciou hasičskej stanice, ktorá sídli na Štefánikovej ulici oproti Športovej hale Mier.  Práce v posledných dňoch sú v plnom prúde a celá stanica by mala byť dokončená už na jeseň, v závere septembra, resp. začiatkom októbra.

Rekonštrukciou prechádza strecha, postavený by mal byť aj nový samostatný vchod do objektu.  Po obnove by Bardejovská hasičská stanica mala spĺňať štandardné predpisy, ktoré sú na takéto stanice kladené.  Kompletné obnovenie bude stať vyše 770 tisíc eur.

 

Čítajte tiež

http://ahoj.tv/clanok/v_piatej_futbalovej_lige_bude_mat_bardejov_piatich_zastupcov.html 

Nováčikom Koprivnica, Kľušov sa do súťaže neprihlásil - v článku nájdete aj rozpis stretnutí jesennej časti

(18:55, red)

Diskusia
Pridať komentár