Blog: Tuning ma zaujal, páčili sa mi aj audinky

26x
27. Júl 2015

Blog: Ďakujem za pekný deň

 tuning_bardejov_ahoj_(10).jpg

Autíčka zaujali viacerých

 

V sobotu som už po tretí krát zavítal na naše bardejovské námestie s cieľom užiť si krásny pohľad na krásne autíčka a takisto aj na pekné dievčatá. Nie som až príliš veľký fanúšik áut, no tuning ma zaujal už pred dvoma rokmi, kedy sa podujatie uskutočnilo v historickom meste prvýkrát. 

Aj tento rok ma zaujali viaceré autá, páčili sa mi aj tie historické, aj novšie audinky. Niektoré boli prepracované viac, iné menej, pri niektorých som si nebol istý, či patria na námestie na tuning. Do mesta som šiel trikrát, najprv ráno hneď na začiatok, potom poobede a tak, napriek nie príliš najlepšiemu počasiu, večer. Ráno sa autá na námestí schádzali, bolo sa na čo pozerať. Poobede ma zaujal zvuk motorov, veľmi dobrá je súťaž v meraní hlučnosti výfuku. Niektoré autá sú priam neuveriteľné, že ako dokážu hučať, aký zvuk vydávajú. Kto to nevidel, mal by to zažiť.

Poobede mi možno chýbalo viac stánkov, ale to nevadí.  Ako som si všímal, na svoje si prišli všetky vekové kategórie a to je hlavné. Podujatie sa nieslo v pokojnom duchu, bez problémov.  Večer sa už blížila búrka, napriek tomu to organizátori zvládli.

Počul som názory, že po predchádzajúce ročníky mali niektorí obyvatelia mesta problém s tým, že sa u nás organizuje tuning. Mňa by zaujímalo, či vôbec boli na tejto akcii. Asi nie.  Išlo naozaj o skvelé podujatie, aj keď sa niektoré autá opakovali z minulého roka, akurát to by som možno zmenil, aby to bolo o rok niečím nové, aby sa vymysleli aj nejaké nové atrakcie, úlohy. Takže ešte raz aj takouto formou ďakujem za zorganizovanie tuningu a teším sa na ďalší, možno niečím novým, pripravený ročník, v poradí už štvrtý. Takisto si ešte myslím, že by podobné aktivity mohli zorganizovať aj ďalší občania mesta, ktorých niečo baví a zaujíma a či by zaujalo aj ostatných.

(10:00, P. Sekerčák) * Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

Diskusia
Pridať komentár