VIDEO | Mesiac úcty k starším priniesol do bardejovského ANTIC-u prekvapenie

1604x
26. Október 2021
Október patrí všetkým seniorom
Pozrite si videoreportáž 
 
Ruky, do ktorých sú natrvalo vpísané dlhoročné skúsenosti a životná múdrosť, ktorá nemá konkurenciu. Mesiac október patrí všetkým seniorom, na tých svojich nezabudlo ani bardejovské sociálne zariadenie ANTIC. Pre klientov prichystali vzácne prekvapenie.
 
„Veľmi rada som prijala pozvanie prísť medzi týchto klientov v tomto zariadení. Je mesiac október, mesiac úcty k starším, preto som cítila takú povinnosť prísť medzi nich. Veď už aj ja som dôchodkyňa. Ale keďže mi Pán Boh dáva zdravie, silu, tak by som im veľmi rada chcela zaspievať,“ prezradila speváčka Monika Kandráčová.
 
Speváčka v doprovode harmonikára predstavila zmes ľudových a náboženských piesní. Do priestorov zariadenia vniesla priateľskú atmosféru, za čo ju klienti a zamestnanci odmenili výdatným potleskom.
 
„Akékoľvek obdobie prežívame, či už je pandémia, alebo nie je, človek musí vo svojom vnútri mať takú prirodzenú radosť,“ dodala Kandráčová.
 
Mesiac október bol vyhlásený za Mesiac úcty k starším ešte v decembri v roku 1990 Valným zhromaždením Organizácie spojených národov.
(14:05, red)
 
Diskusia
Pridať komentár