Malí Partizáni ukázali svoje sily na turnaji v Drienove pri Prešove

1699x
27. Október 2021
Vyhrali sa do sýtosti
Chlapci u U-8čky 
 
Malí Partizáni U8 (roč. 2014) sa predstavili na turnaji v Drienove pri Prešove. Prvý zápas sa im nevydaril a chlapci vysoko prehrali. Potom sa však už zápas od zápasu zlepšovali a dosiahli dve víťazstvá. Dokázali poraziť aj víťaza turnaja.
 
Zlá epidemiologická situácia dovolila účasť na turnaji len ôsmim hráčom v poli a brankárovi, a tak sa Bardejovčania vyhrali do sýtosti. V drese Partizána nastúpili Richard Barilík, Jakub Štofko, Jakub Novotný, Boris Demjanovič, Jaroslav Hvizda, Richard Trucka, Oliver Puzder, Leon Vašičkanin a Pavol Delej.
 
Zahrali si aj s rovesníkmi z Poľska
 
 
 
Bardejovské futbalové nádeje U9 (roč. 2013) si zmerali sily s rovesníkmi z poľského Stalu Mielec. Za Stal hral kedysi útočník poľskej futbalovej reprezentácie, víťaz olympiády v Mníchove v roku 1972 a najlepší strelec Majstrovstiev sveta 1974, Gregorz Lato. So Stalom Mielec 2-krát získal titul Majstra Poľska.
 
Lato a spol. sa po MS 1974 predstavili aj v Bardejove, kde zohrali priateľský zápas s vtedajším Partizánom. Hralo sa na dvoch ihriskách. Po polčase sa súperi vymenili. Poliaci vyhrali dvakrát, a rovnako dve víťazstvá dosiahli futbalové nádeje Partizána. Objektívne však treba povedať, že malí poľskí futbalisti mali evidentne viac nahrané a boli o máličko lepší.
(12:58, P. Cingel)
 
Diskusia
Pridať komentár