Nechutný útok futbalistu na rozhodcu už rieši polícia

1932x
28. Október 2021
Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva

Agresívny hráč v klube skončil. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
 
V stredu (27. 10.) sme našich čitateľov informovali o agresívnom incidente mladého futbalistu, ktorý brutálne napadol rozhodcu. Na video, ktoré sa masívne začalo šíriť na sociálnej sieti reagovala už aj polícia.
 
 
 
Ako informovala na sociálnej sieti, video, v ktorom jeden z hráčov po ukončení futbalového zápasu napadol rozhodcu úderom do tváre im poslalo viacero ľudí.
 
„V tejto súvislosti môžeme potvrdiť, že v danej veci už bolo povereným príslušníkom OO PZ Trhovište začaté trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. V súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia. Polícia nebude tolerovať takéto násilnosti a útoky počas futbalových zápasov a bude ich prísne trestať,“ uviedla polícia. 
 
 
Neuniesol prehru
 
Nechutný incident sa stal na zápase nižšej mládežníckej súťaže. Po zápase medzi Slavojom Kráľovský Chlmec a Družstevníkom Trhovište (2:3) len 15-ročný hráč zo štvrtej dorasteneckej ligy surovo napadol rozhodcu.
 
Hlavného arbitra Petra Pavla udrel tak silno, že ho okamžite zaliala krv. Za fyzické napadnutie dostal 15-ročný futbalista zákaz vstupu na stretnutia riadených VsFZ po dobu 60 mesiacov.
 
Konanie neplnoletého futbalistu okamžite odsúdili oba kluby a za Trhovište si už nezahrá.
 
Viac čítajte TU:
(9:31, red)
Diskusia
Pridať komentár