VIDEO | Naše obľúbené noviny sa venujú športu, prelistujte si najnovšie číslo

1402x
01. November 2021
Témou čísla je šport v Bardejove
 Pozrite si videoreportáž
 
Pred sviatkami všetkých svätých dostali do svojich poštových schránok všetci Bardejovčania ďalšie vydanie obľúbených komunitných novín, ktorých témou je šport v meste.
 
Predstavené sú viaceré športové kluby a združenia – strana dva prináša odpovede na otázky, ako bude v Bardejove vyzerať šport v budúcnosti, na strane päť nájdete pohľad do mládežníckych tímov Partizána, na strane šesť sa dočítate o bardejovskej atletike a hokeji.
 
Práca s mládežou je náročná, no o to krajšia. Tak znie titulok na ďalšej strane, kde prinášame rozhovor s basketbalovým trénerom. Basketbalu sa venujeme aj na strane 10, konkrétne histórii BKM Bardejov.
 
V novinách sa tiež dočítate o futbalovej škole v Gerlachove, o bardejovských kluboch modernej gymnastiky i o bojovom umení.
 
 
V októbrovom čísle nechýba ani pohľad do kuchyne Strednej odbornej školy ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Adndraščíka a do Sociálneho domu Antic.
 
Na dvojstrane predstavujeme jednu obec z okresu Bardejov, tento raz sme sa zamerali na Sveržov. V novinách nechýbajú ani ďalšie správy a zaujímavosti.
 
Ani v tomto čísle nechýba inzercia úspešných bardejovských firiem. Noviny nájdete aj v elektronickej verzii na našom webe. Prajeme vám príjemné čítanie.
(20:11, red)
Diskusia
Pridať komentár