Žiačky z Bardejova porazili Košice, Michalovce aj Podbrezovú

2220x
06. November 2021
Úspešné futbalové žiačky
Žiačky Partizána Bardejov 
 
Dievčatá Partizána Bardejov majú za sebou ďalšie zápasy. Žiačky vyhrali dva zápasy zhodným skóre 11:0, porazili aj Košice.
 
BARDEJOV - KOŠICE 2:1
 
„Zápas proti Košiciam bol vyrovnaný, no pre nás bolo dôležité, aby sme mohli vôbec nastúpiť, keďže polovica tímu bola v karanténe. Prvý polčas sme prehrávali 0:1, no dievčatá poznáme veľmi dobre a vzhľadom na priebeh zápasu sme verili dievčatám, vedeli sme, že to ešte otočia. Hralo sa prevažne v strede ihriska, vypracovali sme málo šancí, no dve boli úspešné.
 
Ku koncu sme urobili dve zmeny v zostave, vďaka ktorým sme dokázali napriek chaosu dať víťazný gól. Celkovo sme s našou hrou neboli spokojní, vo viacerých situáciách bol chaos, avšak ako som spomínala vyššie, boli sme radi, že sa zápas nakoniec odohral,“ prezradila trénerka Bardejova Katarína Chovancová.
 
MICHALOVCE - BARDEJOV 0:11
 
„Veľmi ťažko hodnotiť tento zápas, pretože súper bránil všetkými hráčkami. Zápas mal pomalé tempo, preto namiesto strieľania gólov sme sa radšej sústredili na hru, dali sme hráčkam individuálne výzvy, ktoré prispievajú ku zlepšovaniu herných činností.
 
 
Snažili sme sa radšej aj o postupné prenášanie ťažiska hry, pretože v poslednom čase v rámci tréningov pracujeme na týchto veciach. A vzhľadom na tempo zápasu, sme mohli postupne skúšať,“ okomentovala jednoznačný duel trénerka.
 
PODBREZOVÁ - BARDEJOV 0:11
 
Zápas mal podobný priebeh, ako zápas proti Michalovciam. „Naše ciele teda zostali nezmenené, a úlohou dievčat bolo opäť pracovať na prenášaní ťažiska hry. Zároveň opäť dostali priestor aj naše nové a mladšie dievčatá, ktoré sa k nám prihlásili nedávno,“ dodala Chovancová.
 
Bardejovčanky sú v tabuľke na druhom mieste (spoločne s Košicami, avšak Košice majú o zápas viac), doposiaľ prehrali iba raz proti lídrovi tabuľky z Prešova.
(11:25, red)
Diskusia
Pridať komentár