Partizáni prehrali v Šamoríne rozdielom triedy, znova bez streleného gólu

2008x
07. November 2021
Partizán prehral rozdielom triedy
Partizán prehral, prekvapiť sa mu nepodarilo 
 
FC ŠTK 1914 pôsobí ako B mužstvo Dunajskej Stredy a s prehľadom sa pohybuje v strede tabuľky. Naopak Bardejovčania sa potácajú v jej závere a body sa im získavať nedarí.
 
Poslednýkrát získali bod na domácom ihrisku s Humenným. V nasledujúcich štyroch zápasoch štyrikrát prehrali. Gól strelili poslednýkrát v Rohožníku a tak boli jednoznačným favoritom domáci.
 
Partizáni nastúpili bez Petka a Keresteša. Obaja majú za päť žltých kariet zastavenú činnosť na jeden zápas.
 
V úvode si hostia na loptu takmer nesiahli a už od 13. minúty prehrávali 1:0 po zlyhaní Filipiaka. Autorom gólu bol Leginus. Ten sa strelecky zaskvel 4.11. v Slovenskom pohári, keď na ihrisku Spišskej Belej zaznamenal sedem presných zásahov.
 
O niekoľko minút neskôr dobre vystrelil Maník. Loptu z jeho kopačky poslal gólman domácich Veszelinov na roh. V 34. minúte po rozohraní rohového kopu predviedli domáci niekoľko pekných rýchlych prihrávok, naopak stred bardejovskej defenzívy vyrobil ďalšiu hrubú chybu a Boateng hlavou poslal loptu za chrbát bezmocného Čikoša-Pavlička.
 
 
Aj v druhom polčase ťahali hostia za kratší koniec. V 55. minúte sa opäť presadil strelecky nabudený Leginus a zvýšil na rozdiel triedy.
 
Šamorínčania boli neustále lepším mužstvom a Bardejovčania len so šťastím odolávali.
 
Partizáni ukončia jesennú časť tohto súťažného ročníka v sobotu 13. 11. o 13.00 hod. na domácom ihrisku. Ich súperom bude Púchov.
 
FC ŠTK 1914 Šamorín - Partizán Bardejov BŠK 3:0 (2:0)
Góly: 13. a 55. Leginus, 34. Boateng.
Rozhodovali: Ruc, Straka, Jankovič. ŽK: Baez, Nagy - Csáno, Da Silva, Kružliak, Veličković. 407 divákov.
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavliško - Filipiak, Da Silva, Lelić (71. Stachura), Župa, Horváth, Pacheco, Csáno (58. Selimi), Veličković, Maník, Kružliak (46. Salisu)
(13:54, P. Cingel, foto: FB:ŠTK 1914 Šamorín/Tibor Óry)
Diskusia
Pridať komentár