Košičania si hladko poradili s Liptovským Mikulášom

618x
08. November 2021
Oceliari nadelili Liptákom poltucet gólov
 Košičanom patrí v tabuľke piate miesto. Ilustračná foto: HC Košice
 
Hokejisti HC Košice sa v nedeľnom zápase 15. kola Tipos extraligy predstavili na ľade Liptovského Mikuláša, kde si s Liptákmi poradili vysoko 6:1 a domov si odnášali tri body.
 
Ako informoval klub HC Košice, skóre sa oceliarom podarilo otvoriť v 9. minúte stretnutia, keď v presilovke 5 na 3 sa presadil Vadim Pereskokov. O druhý gól sa v prvej tretine postaral Pavel Klhůfek.
 
 
Udávali tempo hry
 
„Druhá tretina mala rovnaký začiatok ako tá prvá. Opäť sme si svojou hrou vytvárali šance a v 22. minúte Kevin Tansey zvyšoval už na 3:0. Košičania svojou hrou domácich takmer k ničomu nepustili a boli sme to my, kto udával tempo hry. Hneď ako sa hra preklopila do druhej polovice obranca Kevin Tansey pridal svoj druhý gól v zápase a zvyšoval už na 4:0, keď mu opäť prihrával ruský útočník Denis Parshin. O pár minút neskôr mal Liptovský Mikuláš možnosť na skorigovanie, ale Marek Slovák bol proti a po asistencii Juraja Milého pridal v oslabení piaty košický gól. Po druhej tretine sme tak odchádzali do kabín za stavu 5:0,“ opísal priebeh hry klub.
 
Do tretej tretiny nastúpili obe mužstvá trochu vlažnejším tempom. V 44. minúte sa po vyrazenej strele najlepšie zorientoval pred bránkou Košíc Martin Kriška a znížil tak na 1:5 z pohľadu domácich. V 54. minúte oceliari opäť využili svoju početnú výhodu a zvýšili na konečných 6:1.
(8:36, red, HC Košice)
Diskusia
Pridať komentár