Bardejovská Nová Ves ryžovala v Kežmarku

1059x
18. November 2021
F. Šott: Tešia body z troch zápasov vonku
Bardejovská Nová Ves znova vyhrala. Foto: ahoj.tv/ilustračné 
 
V dohrávke 13. kola regionálnej futbalovej 4. ligy skupiny Sever Kežmarok prehral s Bardejovskou Novou Vsou 1:2. Susedia z dolnej časti tabuľky majú čo doháňať. No viac sa v závere súťažnej jesene darí ŠK Milénium 2000, tentoraz poskočili na 10. miesto v tabuľke.
 
Aj keď nemali nikoho z Partizána
 
Hrajúci tréner František Šott o doterajšej výkonnosti prezradil, že mohli to byť aj lepšie výsledky.
 
„Trikrát po sebe sme dokázali vonku bodovať. Veď doma tých strát bolo dostatok, je čo doháňať. Skladba mužstva bola dobrá, aj keď sme nemali nikoho z Partizána, ktorý hral v tom čase v Šamoríne. Keď je nás menej, tak hráči vedia, že sa musia spoliehať len na seba a kolektívny výkon. Veď v Belej nad Cirochou sme boli len s náhradným brankárom. Aj v Soli pred týždňom sme boli len trinásti a bodovali sme."
 
Lepší finiš v jesennej časti
 
Mužstvo trénuje len raz do týždňa. No aj piatok vymenil tréner F. Šott na sobotu. „Najmä vysokoškoláci, aby mali aspoň raz kontakt s loptou pred zápasom. Študujú v Liptovskom Mikuláši, Banskej Bystrici a Košiciach. Aj herne je čo doháňať, no v tíme narastá potrebná vnútorná sila. Keď sme v zápasoch pohoreli na premieňaní šancí, teraz sa nám dosť darí.
 
 
V Kežmarku päť minút pred koncom sme to dokázali. Aj keď sme prehrávali, v rozhodujúcich momentoch sme domácich tlačili a oplatilo sa. Dokázali sme sa presadiť individuálne. Najprv po kombinácií Gduľa vyrovnával na 1:1. Domáci vsadili na snahu o víťazstvo a my sme to využili. Marko Lukáč z brejku dostal loptu, obhodil si súpera aj brankára."
 
Kežmarok - Bardejovská Nová Ves 1:2 (1:0)
Góly: 30. Miliuti 1:0 - 84. Gduľa 1:1, 89. M. Lukáč 1:2.
Zostava ŠK Milénium: Lipták: Gimecký, Theisz (50. Škvarek), M. Lukáč, Valkučák, H. Šott, F. Šott, Sopko (90. Pivovarský), Gduľa, Podolský (N. Lukáč), Sosňak.
(10:07, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár