Košická župa začína odmeňovať zaočkovaných. Spustila portál benefitov

673x
19. November 2021
Benefit bude aktuálne poskytovať 60 lokálnych predajcov z Košického kraja
Pri využití všetkých zliav môžu obyvatelia ušetriť v priemere 700 eur. Foto: KSK
 
Košický samosprávny kraj (KSK) spustil portál benefitov pre všetkých, ktorí sú zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19. Benefit v rôznych formách bude aktuálne poskytovať 60 lokálnych predajcov či poskytovateľov služieb. Pri využití všetkých zliav môžu ľudia ušetriť v priemere 700 eur.
 
Ako informovala hovorkyňa predsedu KSK Anna Terezková, na webe www.preodmenu.sk nájdu ľudia informácie o tom, v ktorých prevádzkach a na aké tovary či služby môžu získať zľavu, zvýhodnený vstup alebo darček k nákupu. Web zároveň slúži aj pre samotných prevádzkovateľov, ktorí chcú informovať o zľavách pre očkovaných vo svojej prevádzke.
Stačí sa preukázať covid passom
 
Zoznam všetkých ponúkaných zliav v konkrétnych prevádzkach nájdu obyvatelia na spomínanej webovej stránke. Stačí, ak sa v ktorejkoľvek z týchto prevádzok preukážu svojím covid passom, kde je záznam o vakcinácii.
 
Následne im bude odpočítaný benefit zo služby či z produktu, ktorý si zakúpili, prípadne k svojmu nákupu dostanú produkt navyše.
Jedna dávka
 
„Do benefitného systému sa doposiaľ zapojili reštaurácie, kaviarne, hotely, obchody so športovým, zdravotníckym aj záhradníckym sortimentom, fitness, wellness aj zábavné centrá, predajne šperkov či mobilov, ako aj autoumyváreň. Do systému benefitov sú zapojené prevádzky z Košíc, Michaloviec, Spišskej Novej Vsi či Trebišova. Zľavy či iné výhody budú prevádzky poskytovať najbližších najmenej šesť mesiacov. Uplatniť si ich môžu všetci, ktorí sú zaočkovaní aspoň jednou dávkou vakcíny,“ vysvetlila hovorkyňa.
(13:51, red, KSK)
Diskusia
Pridať komentár