Mladí Bardejovčania spúšťajú očkovaciu kampaň, miestni podnikatelia zabezpečia taxík pre dôchodcov

9399x
22. November 2021
Kampaň podporila aj Prešovská župa
Kampaň môžete podporiť aj vy (Zdroj foto: Mladý Bardejov - Mestský mládežnícky parlament)
 
V snahe zlepšiť kritickú situáciu v okrese Bardejov, sa mestský mládežnícky parlament rozhodol zorganizovať mediálnu kampaň, ktorá prebieha na sociálnych sieťach, prostredníctvom výlepu plagátov, cez rozhlasy na školách a obciach okresu.
 
Heslo kampane „Už prestávame vládať a nevieme sa ubrániť slzám“ sú z Listu zdravotníkov verejnosti. Kampaň sa rozhodol podporiť aj Prešovský samosprávny kraj, ktorý zriadí v priestoroch Obchodného centra Hypka v Bardejove mobilné očkovacie miesto.
 
Očkovanie bude prebiehať v čase od 10:00 do 17:00 hodiny, a to 26. a 27. novembra. Očkovať sa bude jednodávkovou vakcínou Janssen od spoločnosti Johnson&Johnson.
 
V rámci iniciatívy vylepujú plagáty 
 
Miestni podnikatelia sa rozhodli pomôcť a zabezpečiť bezplatnú prepravu taxíkom dôchodcom z okolitých obcí. Na bezplatnú prepravu je možné sa prihlásiť do štvrtka 12:00 na telefónnom čísle 0944 890 298.
 
Chcete kampaň podporiť aj vy? Plagáty si môžete vytlačiť aj vy (sú dostupné k stiahnutiu na tomto linku) a umiestniť ho do školy, na pracovisko alebo do vašej prevádzky. Iniciátori budú radi za každé zdieľanie.
(15:38, MB - Mestský mládežnícky parlament) 
Stanislav
23.11.2021 07:01
odkaz na plagát
v článku chýba odkaz na stiahnutie plagátu alebo ho len prehliadam? Ďakujem
Pridať komentár