Druhý jarmok Božieho narodenia v Zborove si môžete vychutnať z pohodlia domova

1240x
23. November 2021
Sľubujú vysoký umelecký zážitok
Prenos sa odohrá už túto nedeľu 
 
Obec Zborov Vás pozýva na živý prenos 2. jarmoku Božieho narodenia, ktorý sa uskutoční vďaka realizácii cezhraničného projektu „Karpatské brány: medzi Ropou a Zborovom – ochrana a rozvoj spoločného kultúrneho dedičstva na poľsko-slovenskom pohraničí“.
 
Vysoký umelecký zážitok sľubujú vystúpenia spevokolov Zborovčan (Zborov, SK) a Belfersingers (Gorlice, PL). Vianočný program spestrí hudobno-dramatické pásmo umelcov z okolia gminy Ropa a bardejovská pop-rocková kapela The Cardinals. Nedielnou aktivitou jarmoku bude prezentácia tvorivej a výrobnej zručnosti remeselníkov z poľsko-slovenského pohraničia s možnosťou priamej komunikácie s divákmi.
 
Už tento víkend 
 
Prenos začne 28.11.2021 o 15.00 a bude dostupný na webovej stránke obce www.zborov.sk, Facebookovom profile ZBOROV ONLINE, či na kanáli Obec Zborov na YouTube.
 
Projektové aktivity sú financované z Európskej únie z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja, v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020. Cieľom projektu je nadviazanie hlbšej spolupráce pri rozvoji prihraničného regiónu, obroda tradičných duchovných hodnôt a taktiež obnova hmotného kultúrneho dedičstva (napr. kostol sv. Žofie a časť opevnenia na Zborovskom hrade).
 
Obec sa teší na všetkých, malých aj veľkých!
(8:33, zborov.sk)
 
Diskusia
Pridať komentár