Blog: Na veľkej pošte by mali zaviesť poradovník

30x
12. August 2015

Blog: Pošta v Bardejove má niekoľko nedostatkov

postaa.jpg Chcel by som sa podeliť s mojou skúsenosťou, alebo s mojimi pripomienkami a návrhmy. Pomerne často navštevujem pošty v Bardejove, najčastejšie však hlavnú poštu na Dlhom rade. V obľube mám aj menšie pošty, no najbližšie mám na veľkú – avšak najmenej sa mi to tam páči.  Hneď na začiatok môjho krátkeho zamyslenia sa opýtam – prečo na pošte nefunguje systém poradovníka, ako napríklad v Orange? Alebo na polícii? Ak prídem na poštu, postavím sa do radu, kde stojí najmenej ľudí. No poznáte to, stojím tam najdlhšie.  Nakoľko ľudia iba neposielajú, ale aj vkladajú si peniaze na účet, vyberajú z neho, robia si účty, proste ako v banke a tam niekedy jeden človek dokáže byť aj 15 minút. Ak je pošta na banke, alebo banka na pošte, prečo na to v Bardejove nemajú vyhradené samostatné okienka? Ja keď idem poslať jeden balík alebo list, stojím tam niekedy aj 20 minút. A pritom sa vybavím za minútu – dve.

Ak by mali poradovník, že kto príde, vytlačí si lístok a tak ho zavolajú, presne ako má napr. Orange, tak by to bolo pre ľudí spravodlivejšie a častokrát aj rýchlejšie.

Ďalšia vec je, že na hlavnej pošte funguje strašne málo okienok, niektoré pracovníčky nevedia dobre so systémom robiť, chýba parkovisko, o šmykľavej podlahe, hlavne v zime, ani nehovorím. Pošta, odkedy je zrekonštruovaná, funguje už dosť dlho a myslím si, že ak je pekná, tak by aj dobre mala fungovať. A ak je v meste Bardejov Poštová banka, mali by si ľudia zakladať účty tam, nie na pošte, kde takmer každý posiela listy a balíky. Nehovorím o dôchodkoch, tie idú rýchlo – no sociálne dávku idú pomaličky, vtedy ani na poštu na Dlhý rad nechodím.

http://ahoj.tv/clanok/kralovske_mesto_odhaluje_svoje_poklady.html

Hľadá sa poklad

poukaz (2).jpg

(16:20, J. Novotný)   * Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

Diskusia
Pridať komentár