VIDEO | Ako ďalej s hokejom v Prešove?

1336x
07. December 2021
Situáciu sa snažia riešiť
 Videoreportáž
 
Po vyše dvoch desaťročiach sa do Prešova vrátil extraligový hokej, no už po niekoľkých týždňoch hrozí, že tretie najväčšie mesto na Slovensku o najvyššiu súťaž príde.
 
Ako na tlačovom brífingu informovala primátorka mesta Andrea Turčanová, majiteľ klubu Róbert Ľupták doposiaľ nepodpísal nájomné zmluvy, napriek tomu, že priestory na zimnom štadióne využíva.
 
„Dnes, 6. decembra, stále nemá HC Grotto vzťah k zimnému štadiónu. Dalo by sa povedať, že je čiernym nájomcom,“ uviedla primátorka Prešova A. Turčanová.
 
Vyjadrenie R. Ľuptáka 
 
Podľa vyjadrenia primátorky sa mesto snaží situáciu riešiť, avšak napriek tomu, že s majiteľom klubu uzavrelo Memorandum o spolupráci, k podpisu potrebných zmlúv nedošlo. Majiteľ HC Grotto Prešov sa vyjadril na sociálnej sieti po tlačovom brífingu nasledovne:
 
„V prvom rade Vás chceme ubezpečiť, že hokejová Tipos Extraliga v meste Prešov bude pokračovať. Urobíme všetko pre to, aby sme do konca týždňa podpísali zmluvu s mestom Prešov o prenájme zimného štadióna.“
 
Primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová napriek všetkému verí, že majiteľ klubu prehodnotí svoj doterajší postoj a podpíše nájomné zmluvy, ktoré mu boli predložené prevádzkovateľom.
(11:14, red, foto: facebook/HC Grotto Prešov)
Diskusia
Pridať komentár