Blog: Skúsenosti s MHD v Bardejove mám veľmi zlé

95x
18. August 2015

Blog: V špičke ide malý bus, večer veľký

mhd bj.jpg

Autobusy v Bardejove 

 

Aj keď nevyužívam často MHD v Bardejove, rada sa podelím o moje posledné skúsenosti a rada si aj prečítam, aké máte skúsenosti vy.  Dvakrát som išla z Ťačevskej ulici smerom do Bardejovských Kúpeľov.  Išiel mini bus – teda ten maličký a bolo neskutočne v ňom veľa ľudí, na stanici sa už skoro ani nezmestili, nehovorím o tom, že ako tam bolo horúco a dusno a smrad. Ako som počula od ľudí, o desiatej doobeda chodí vždy tento maličký bus.  Zato vo večerných hodinách chodia veľké, v ktorých sedia 3 – 4 ľudia. A v špičke dajú malý bus – neuveriteľné.

Kto to riadi? Ďalšia vec je, že chodia rovnakým smerom dva busy po sebe, a potom hodinu nejde nič. Nielen mne sa zdá, že MHD je v Bardejove úplný chaos.  A tí arogantní vodiči, o tom ani nevravím. Napr. nevedia odzdraviť, alebo sú bezohľadní. Mojej mamke sa stalo, že autobus išiel skôr o dve minúty, a viackrát sa jej stalo, že išiel skôr aj o tri minúty. Samozrejme chodí skôr aj o minútu, stalo sa to aj mne na Dlhom rade. Čiže buď chodia skoro alebo neskoro. Úplne zlé.

Radšej sa poskladať štyria a ísť taxíkom, ako našou žltou MHD. A ešte jedna vec – kamarát išiel do kúpeľov a platil čip kartou, mal tam pol hodiny na prestup. Z kúpeľov nastúpil do busu a už mu lístok na prestup neplatil, aj keď stihol termín do pol hodiny. Vraj je to rovnaký spoj?! Ale keď je tam konečná a nastúpi na nový spoj, ktorý začína v kúpeľoch a ide do mesta, tak to nemôže byť rovnaký spoj. Ďakujem za rady.

(13:52, Mia Fedorová)    * Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

http://ahoj.tv/kalendar/detail/619/

Všetky podujatia nájdete v kalendári 

TENIS TURNAJ 2.jpg

 

 

Diskusia
Pridať komentár