Vakcinačné centrum v Šaci bude počas sviatkov zatvorené. Ako to bude s testovaním?

582x
15. December 2021
Vakcinačné centrum bude fungovať do utorka
Antigénové testovanie bude aj počas sviatkov. Ilustračná foto: FB/Nemocnica AGEL Košice-Šaca
 
Vedenie nemocnice Košice-Šaca informuje verejnosť o upravených otváracích hodinách Vakcinačného centra na Poliklinike VA U. S. Steel a Mobilného odberného miesta počas vianočných sviatkov.
 
Informovala o tom šačianska nemocnica na svojej webovej stránke.
 
„Vo Vakcinačnom centre sa bude možné dať naposledy, pred sviatkami, zaočkovať v utorok 21. 12., následne sa jeho prevádzka obnoví až 4. 1., pričom od 10. 1. nastáva zmena. Očkovacie látky budú podávané záujemcom až štyrikrát do týždňa, a to počas každého pracovného dňa okrem stredy, v čase od 7:00 – 14:30 hod. Vakcinácia je realizovaná očkovacou látkou Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech, parkovanie je zabezpečené,“ uviedla nemocnica.
 
 
Testovanie počas sviatkov
 
Čo sa týka Mobilného odberného miesta, ktoré sa nachádza pred areálom nemocnice na Lúčnej 57, MOM PCR bude zatvorené počas sviatočných dní od 24. - 26. 12., taktiež na Nový rok 1. 1. a 6. 1.
 
„V prípade MOM Ag nebude možné otestovať sa na Štedrý deň 24. 12. Nasledujúce dni 25. a 26. 12. bude otvorené od 7 – 11:00 hod. Zatvorené však bude na Nový rok. Následne ho otvoria 2. 1. od 7:00 – 11:00 hod. a 6. 1. od 7:00 – 15:00 hod.,“ spresnila nemocnica.
 
Námestník LPS Maroš Varga zároveň poprosil, záujemcov o antigénové testovanie, aby využili možnosť výberu konkrétneho termínu a času testovania registráciou na portáli korona.gov.sk.
 
„Registrácia vopred zjednoduší administratívny proces a urýchli vybavovanie klientov. O výsledku budú klienti informovaní formou SMS správy. Záujemcovia o PCR testovanie sa musia vopred objednať na www.agellab.sk alebo na portal.agel.sk,“ dodal Varga.
(16:01, red)
Diskusia
Pridať komentár