Učitelia ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove sa pridali k celoslovenskej akcii, napiekli vianočné dobroty pre zdravotníkov

2797x
22. December 2021
Poďakovanie za náročnú prácu
Radosť bola na oboch stranách (Zdroj foto: ZŠ s MŠ Pod Vinbargom) 
 
Aj v tejto náročnej dobe sa rozhodli pomôcť tým, ktorí v nemocniciach podávajú často nadľudské výkony. Myšlienka projektu Učitelia pečú zdravotníkom pod záštitou Komenského inštitútu sa uchytila po celom Slovensku, výnimkou nie je ani Bardejov.
 
Komenského inštitút spája všetkých pedagógov krajiny. Jeho učitelia sa rozhodli pripraviť spontánnu akciu, v ktorej začali piecť vianočné koláče prácou vyťaženým lekárom, zdravotným sestrám či ošetrovateľom.
 
Do jedinečného projektu sa zapojila aj bardejovská ZŠ s MŠ Pod Vinbargom. Pred nastávajúcimi najkrajšími sviatkami v roku sa rozhodli priložiť ruku k spoločnému dielu.
 
„Opäť sú tu najkrajšie sviatky v roku, v ktorých nie sú dôležité iba ozdoby, vianočný stromček a darčeky, ale aj láska v srdci. A keďže k Vianociam neodmysliteľne patrí aj pečenie všelijakých dobrôt a koláčikov, naša škola sa pod záštitou Komenského inštitútu zapojila do projektu Učitelia pečú zdravotníkom. Touto cestou sme sa chceli poďakovať za prácu, ktorú hlavne v týchto ťažkých časoch pandémie zdravotný personál vykonáva s úžasnou trpezlivosťou, empatiou a láskou. S takouto láskou a vďačnosťou prijali aj nás a vzájomne sme mohli pocítiť to skutočné čaro Vianoc," uviedli k iniciatíve učitelia zo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom.
(8:33, red, ZŠ s MŠ Pod Vinbargom)
 
Diskusia
Pridať komentár