Košická polícia prosí verejnosť o pomoc. Pátra po nezvestnom seniorovi

1320x
05. Január 2022
Nezvestný muž pochádza z obce Beniakovce
Na snímke nezvestný Jaromír Uličný. Foto: KR PZ KE
 
 
Košická krajská polícia prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 75-ročnom mužovi z obce Beniakovce (okres Košice-okolie).
 
Ako informovala v utorok (4. 1.) hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, nezvestný Jaromír Uličný bol naposledy videný 1. januára 2022 okolo 14.00 hod., kedy odišiel z miesta trvalého pobytu na neznáme miesto.
 
Od tej doby sa však domov nevrátil.
 
„Doposiaľ rodine, blízkym, známym o sebe nepodal žiadnu správu. Jeho pobyt nie je známy a doposiaľ vykonanými opatreniami nezvestný muž nebol vypátraný,“ povedala Mésarová.
 
 
Popis osoby
 
Jaromír je vysoký okolo 180 centimetrov, štíhlej postavy. Má dlhšie šedivé vlasy, dlhú šedivú bradu a sivé oči. Oblečené mal pravdepodobne sivé tepláky, béžový sveter a obuté domáce papuče.
 
„Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku Polícia Slovenskej republiky alebo Polícia SR - Košický kraj formou súkromnej správy,“ dodala hovorkyňa.
(9:05, red)
 
Diskusia
Pridať komentár