VIDEO | Dorastenci Partizána Bardejov pred jarnou časťou s ťažkou úlohou

1853x
05. Február 2022
Prvá polovica súťaže im nevyšla
 Pozrite si videoreportáž
 
Starší dorastenci Partizána Bardejov majú za sebou náročné obdobie. Jesenná časť im nevyšla podľa predstáv, väčšinu duelov prehrali a v neúplnej tabuľke sú na predposlednom mieste.
 
Tréner Ľubomír Čekan nemal v zápasoch k dispozícii potrebné množstvo hráčov a ani kvalitu. „Výsledkovo to bolo veľmi zlé, samozrejme boli tam nejaké objektívne príčiny, pretože tá 19-tka je veľmi oklieštená. Počas jesennej časti bolo len nejakých štrnásť hráčov. Boli tam aj výpadky, hlavne čo sa korona vírusu týka.
 
Boli zápasy, kde sme museli hrať aj o jedného menej, pretože už nebol hráč na striedanie. Nehovoriac o tom, že v základnej zostave hrali aj hráči zo 17-tky, pretože musíme to nejako kompenzovať. Letná príprava bola dosť krátka a nepodarilo sa nám získať posily, aby bolo viac hráčov, lebo káder by malo tvoriť minimálne osemnásť hráčov,“ uviedol pre ahoj.tv hlavný tréner dorastencov Ľubomír Čekan.
 
Zimná príprava vrcholí a v klube veria, že devätnástka na jar získa body, aby sa v tabuľke posunula smerom nahor.
 
„Zimná príprava bola netradičná, trojtýždňová. Čo je veľmi krátko. Nehovoriac o tom, že takmer celý december sme boli kvôli korona vírusu odstavení. Nemohlo sa trénovať kvôli opatreniam. Sám som zvedavý, ako bude vyzerať jarná časť, pretože príprava bola veľmi krátka.“
 
Káder ostáva pokope a aj keď sa vedenie klubu snaží tím doplniť, nie je to ľahké.
 
Hovorí Ľ. Čekan: „Niektorí chlapci sa nám vrátili, Aďo Leško z Košíc, to beriem ako posilu, aj keď je mladší dorastenec, ale bude pôsobiť v U19-tke. Dávid Kuhajdík tiež 17 ročný, ale trénuje už s A tímom, takže by mal nejakým spôsobom pomôcť aj devätnástke. Žiadnych iných cudzích hráčov tu nemáme.“
 
Už túto nedeľu čaká na Bardejovčanov dohrávaný zápas z jesene proti Martinu a starší i mladší dorastenci budú chcieť získať body, ktoré im chýbajú.
(17:51, red)
Diskusia
Pridať komentár