Násilná smrť na východe, o život prišlo len 15-ročné dievča

1886x
16. Február 2022
Tínedžerka zraneniam na mieste podľahla
Polícia tragédiu vyšetruje. Ilustračná foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
 
V utorok sme našich čitateľov informovali o tragédii, ktorá sa stala v Spišskej Novej Vsi. Zomrelo tam len 15-ročné dievča. 
 
Ako uviedla košická krajská polícia na sociálnej sieti, v utorok našli v jednom z bytov dve osoby.
 
Mladistvá osoba bola, bohužiaľ, nájdená bez známok života a druhá staršia osoba bola so zraneniami prevezená do nemocnice.
 
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová v stredu (16. 2.) priblížila, že v byte bolo nájdené telo 15-ročného dievčaťa, ktoré na mieste podľahlo niekoľkým bodno-rezným zraneniam v oblasti hrudníka i hlavy.
 
 
„Vo veci koná vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach a v súvislosti s touto tragickou udalosťou začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Polícia vykonala dôkladnú obhliadku miesta činu a v súčasnosti krajský policajný vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia konkrétnej osobe,“ povedala hovorkyňa s tým, že aj naďalej prebiehajú procesné úkony a vyšetrovanie.
 
Bližšie informácie v tejto chvíli preto nebudú poskytovať.
 
Podľa informácií televízie Markíza, dievča o život pripravila vlastná matka, ktorú k tomuto činu zrejme viedla ich spoločná hádka. Matka si následne mala siahnuť na život.
(9:55, red)
Diskusia
Pridať komentár