Zažite Veľkú noc inak, sviatky jari oslávte v Bardejovských Kúpeľoch

1457x
25. Február 2022
Veľkonočné sviatky v oáze zdravia a oddychu budú pre všetkých
Návštevníci sa môžu tešiť aj na zaujímavý program. Foto: Bardejovské Kúpele
 
Prežite tohtoročné veľkonočné sviatky inak a vymeňte upratovanie, varenie a pečenie za relax v Bardejovských Kúpeľoch. Čakať vás tam bude skvelý rekreačný pobyt s tradičnými veľkonočnými špecialitami, večerom ľudových jedál, sprievodným programom a malým prekvapením.
 
Ako informovala, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, Tamara Šatanková, termín Veľkonočného pobytu je 14. až 19. apríl 2022.
 
 
Veľkonočné hodovanie i kúpeľné procedúry
 
Návštevníci si môžu vybrať z pobytov na tri až päť nocí. Podľa úrovne ubytovania ich dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou, vyjde vo vilkách od 68 eur, do 75 eur zaplatia za izby typu Štandard a izby typu Superior i Exclusive budú stáť na osobu a noc 86 eur.
 
„V termíne tohtoročnej Veľkej noci by už mali byť zrušené všetky obmedzenia aj pre neočkovaných. Nič teda nebráni tomu, aby ste si prišli aj vy oddýchnuť, načerpať sily a zrekreovať sa po dlhých mesiacoch lockdownov a obmedzení. Čaká tu na vás veľkonočné hodovanie, kúpeľné procedúry, wellness, saunovanie, prechádzky a jarná príroda k tomu. Veľkonočné pobyty sú pre samoplatcov veľmi obľúbené a hlavné kapacity v našich kúpeľných hoteloch sú vtedy vypredané,“ povedala Šatanková.
 
 Chuťové poháriky potešia veľkonočné špeciality. Foto: Bardejovské Kúpele
 
Aké procedúry tam na vás čakajú?
 
Ako ďalej uviedla, zo širokej ponuky ubytovacích zariadení, v najvyššej kategórii Superior v hoteloch Alexander, Astória, Ozón a Carola, až po Standard a Economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý. Cena pobytu obsahuje ubytovanie, plnú penziu a procedúry podľa počtu nocí.
 
Pri pobyte na tri noci jedenkrát klasická masáž, jedenkrát minerálny kúpeľ, jedenkrát soľná jaskyňa a novinkou je , neobmedzený vstup do bazénového aj saunového sveta. K bonusom tiež patrí večer ľudových jedál, tradičné veľkonočné špeciality, uvítací drink, sprievodný program a malé prekvapenie pre každého hosťa.
 
„Deti od 4 do 14 rokov majú až 50 percentné zľavy a do 4 rokov bez nároku na posteľ majú pobyt s rodičmi zadarmo. Počas obdobia Veľkej noci sú v predaji iba liečebné pobyty na minimálne na šesť nocí (Štandard, Senior, Extra) a pobyt Veľkonočný. Ostatné pobyty sa počas Veľkej noci nebudú dať objednať. Veľkonočný pobyt je možný aj bez procedúr a to odrátaním - 10 eur/osoba/noc z cien v cenníku, možná je aj polpenzia, vtedy sa odráta 5 eur na osobu a noc,“ skonštatovala Šatanková.
 
 
 Veľkonočný pobyt. Foto: Bardejovské Kúpele
 
Zaujímavé zľavy
 
Bardejovské Kúpele majú pre návštevníkov vo februári a marci pripravené aj rôzne zľavy Napríklad poskytujú zľavnené pobyty VITAL so zľavami 15 percent počas celej zimy, až do konca marca.
 
Ďalšie výhodné zľavnené ponuky kúpeľov pre samoplatcov sú na pobyty Štandard, Senior, Extra, Ozdravný pobyt, Zdravý chrbát, Wellness RELAX, Wellness VITAL, pre deti MINI SPA. Rovnako pre verejnosť poskytujú aj zľavy na liečebný pobyt POST COVID
 
Špička kúpeľníctva
 
Bardejovské Kúpele patria medzi špičku slovenského kúpeľníctva s dlhoročnou tradíciou a poskytujú služby predovšetkým pre obyvateľov Prešovského a Košického kraja, ktoré majú spolu 1,5 miliónov obyvateľov.
 
Majú najširšie indikačné zameranie spomedzi všetkých slovenských kúpeľov, okrem tradičnej liečby vnútorných ochorení sú v schválenom indikačnom zozname i choroby ženské, nervové a ochorenia pohybového aparátu.
 
Spoznávajte krásy okolia
 
Bardejovské Kúpele sa nachádzajú len päť kilometrov od Bardejova, ktorý je klenotom turistického ruchu zapísaným v UNESCO. Návštevníci môžu v Bardejove obdivovať nielen Radničné námestie s nádhernými gotickými meštianskymi domami, ale aj Bardejovské suburbium - Stará synagóga v Bardejove.
 
V okolí Bardejova je zachovaných tiež sedem gréckokatolíckych a jeden rímskokatolícky drevený kostol. Obľúbený je aj Lesnícky náučný chodník ČIERNA MLÁKA v Bardejovských Kúpeľoch a tamojší Skanzen - Múzeum ľudovej architektúry.
 
Príjemným cieľom výletov je aj agroturistické zariadenie v Stebníckej Hute Slnečný Majer a hrad Zborov.
(14:05, red, Bardejovské Kúpele)
 
Diskusia
Pridať komentár