Bardejov si z Trebišova odnáša bod, neprehral ani v treťom zápase v jarnej časti

2236x
12. Marec 2022
Bardejovčania po dobrom výkone získali bod
Radosť Bardejovčanov po strelení gólu. Foto: nike.tv 
 
V dvadsiatom kole druhej futbalovej ligy vycestovali hráči Partizána Bardejov do Trebišova, kde chceli nadviazať na dva dobré výkony proti Komárnu a Petržalke. Zároveň chceli získať body, ktoré potrebujú, ak sa chcú vyšplhať zo zóny zostupu.
 
Tréner Bardejova Marián Šarmír poslal do zápasu rovnakú zostavu ako vo víťaznom zápase s Petržalkou. Partizáni boli viac ako vyrovnaným súperom a prvý polčas zvládli, keď strelili aj jediný gól úvodnej štyridsaťpäťminútovky – v 32. minúte sa presne trafil Panadić a poslal hostí do vedenia - 0:1.
 
Náskok si hostia udržali aj v ďalšom priebehu a tak do šatní išli s jednogólovým vedením.
 
 
Po zmene strán chceli futbalisti Slavoja vyrovnať a skóre otočiť, no partizáni odolávali. Zlom prišiel v 80. minúte, keď mierny tlak domácich využili a Poliak Straczek vyrovnal na 1:1.
 
V závere sa ešte oba celky pokúšali strhnúť víťazstvo na svoju stranu. V 88. minúte sa s loptou pekne pohral Panadić, prihral Brenkusovi a jeho strela z azda 30 metrov skončila po chybe domáceho brankára Drába v sieti – 1:2.
 
Keď sa už zdalo, že si Bardejov ustráži tri body, prišla krásna strela Garciu v 90. minúte. Čikoš-Pavličko ostal bez šance. Duel nakoniec skončil nerozhodne a tak si oba východniarske tímy body rozdelili a do tabuľky si pripísali po jeden bod.
 
 
Slavoj Trebišov – Partizán Bardejov 2:2 (0:1)
 
Góly: 80. Straczek, 90. Garcia - 32. Panadić, 88. Brenkus
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Cmiljanović, Ristovski, Župa, Dopater (84. D. Lukáč), Horváth, Brenkus, Nemergut, Keresteš, Maník, Panadić
 
Najbližšie sa Partizán Bardejov predstaví v domácom prostredí, keď na Jozefa 19.3. privíta Dubnicu nad Váhom. Začiatok 21. kola je naplánovaný na 14.30 hod.
(15:55, red)
Diskusia
Pridať komentár