VIDEO | Dorastenci Partizána zdolali Lipany dvakrát zhodne 9:0

1709x
15. Marec 2022
Vysoké víťazstvo dorastencov
 Pozrite si videoreportáž
 
Futbaloví dorastenci Partizána Bardejov majú za sebou úspešné vystúpenie – v 20. kole porazili starší a aj mladší svojho protivníka z Lipian rovnakým výsledkom 9:0.
 
Devätnástka dosiahla vysoké víťazstvo po tom, čo päť gólov strelila v prvom dejstve a štyri po zmene strán. Hetrik zaznamenal Pedro Da Silva, dvakrát presne mieril Jakub Hric a po jednom góle pridali Vladimír Tvardzík, Dávid Kuhajdík a Henrique Lima. Jeden gól si strelili hráči Lipian vlastný, v samom závere zápasu.
 
Pre zverencov trénera Čekana je to najvyššie víťazstvo v doterajšom priebehu súťaže. V tabuľke im patrí štrnásta priečka.
 
 
Rovnakým výsledkom sa skončil aj zápas mladších dorastencov, aj tí strelili v prvej štyridsaťpäťminútovke päť gólov a v druhom polčase štyri góly.
 
Zápas vyšiel hlavne Dávidovi Zamborskému, ktorý sa strelecky presadil až šesť krát. Po jednom presnom zásahu pridali Samuel Šoltýs, Martin Šalata a Samuel Hudák.
 
V tabuľke sa nachádza bardejovská sedemnástka na piatom mieste. Najbližšie sa oba celky predstavia v Banskej Bystrici, kde si sily zmerajú s Futbalovou školou Mareka Hamšíka.
(15:29, red)
Diskusia
Pridať komentár