Bardejovčania nedokázali získať plný počet bodov

1155x
20. Marec 2022
S Dubnicou len bod za remízu nepotešil
 
Po remíze v Trebišove nedokázali hráči Partizána Bardejov naplno bodovať ani doma. V 21. kole druhej najvyššej súťaže si po výsledku s Dubnicou nad Váhom pripísali na účet opäť len slabučký bod.
 
Vypadol Nemergut, zranil sa Maník
 
Kapitán tímu Dávid Keresteš po zápase vyslovil názor, že to bolo skôr o hlave ako o futbale. Pribrzdil ich gól hostí.
 
„Hrali jednoducho, my sme neboli dominantní ako v predošlých zápasoch. Gól sme dostali po našich chybách po štandardke. Stojí nás to body. Mali sme šance, no v závere sme mohli aj inkasovať. Keďže sme body stratili, musíme ich získať niekde inde. Ostatné dva zápasy sa nám nevydarili, neboli sme úspešní. Budeme bojovať o záchranu v každom zápase. Zo základnej zostavy nám už skôr vypadol Nemergut a dnes sa zranil Maník. Nastupovali noví hráči, ktorí dostali šancu. Uvidíme, ako to bude."
 
Štyri body sú preč, musíme sa oklepať
 
Asistent trénera Matej Čobík Ferčík povedal, že nebolo to o tom, aby zápas nezvládli. Pomerne ťažko dokázali tvoriť hru a majú úzky káder.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Hostia nakopávali loptu. Najmä v prvom polčase nám chýbal väčšia kreativita. V závere sme mohli otočiť výsledok. Mrzí to, nemali sme šťastie, aj keď lopta už bola na bránkovej čiare. Aj keď po obrátke sme sa vylepšili, šance sme nepremenili. Aj keď sme boli tvorivejší, na hru súpera sme nedokázali reagovať. Mali sme často loptu aj po odrazených činnostiach, no v zakončení sa nedarilo. Štyri body sú preč. Musíme sa z to ho oklepať a pozerať na ďalšie zápasy. Vo vyrovnaných dueloch každý potrebuje body. Veríme, že naša práca nevyjde nezmar. Dobiehame manko z jesene. Sú tu skúsení chlapi, ktorí by mali tlak na psychiku zvládnuť. Dnes to nevyšlo."
 
Partizán Bardejov - FK Dubnica nad Váhom 1:1 (1:1)
Góly: 41. Cmiljanovič (pen.) - 21. Babovič.
(18:22, Juraj Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár