Rozprávalo sa v Bardejove niečo iné?

1481x
24. Marec 2022
Rozprávalo sa v Bardejove niečo iné?
 
Že kooperativizmus nie je dnes jedinou zdôvodnenou alternatívou do budúcnosti? Že existuje aj iná realistická a demokratická alternatíva?
 
Že dnešný režim nie je istou a už preukázateľnou cestou do záhuby a dá sa vyriešiť iným spôsobom ako komplexným systémovým riešením, ako je kooperativizmus?
 
Prípadne vzájomným vyvražďovaním, ako tomu bolo stále v histórii? Počul si teda niečo iné, ako sa hovorilo počas posledných komunálnych volieb v kontexte s týmto projektom a pri jeho predstavovaní?
 
Rozprávalo sa v Bardejove niečo iné a dnes sú z toho možno tisíce mŕtvych na východ od nás? Budeš mať možnosť si to obhájiť, prípadne tam poslať niekoho, kto niečo také rozprával a šíril!! Ale osobne a na kameru! Záznamy s odpoveďami budú neskôr zverejnené v plnom rozsahu a plnom znení!!
 
Diskusia je vzhľadom na kapacitné možnosti pre tých, ktorí sa o to chcú pokúsiť, alebo ešte majú nezodpovedané otázky, na ktoré radi odpovieme!! Za konštruktívnu kritiku vopred ďakujem a ten, komu sa podarí vyššie spomenuté závery, ktoré sa v Bardejove prijali obhájiť, bude mať možnosť zarobiť 5000 eur!! Je to suma, ktorá je pripravená pre tento účel.
 
Online prednáška, ktorá je zhrnutím celého projektu a bude zopakovaná na webe www.kooperativizmus.sk!!
 
Takže definitívne potvrdenie záverov o kooperativizme bude 24.3.2022 v Di59- Bar Club na Komenského ulici, alebo jednoducho na ABčku v obchodnom centre o 16:30!!
(8:49, S. Jurčišin)
Diskusia
Pridať komentár